Ronde spiegels

Shop je ronde spiegel vanuit je luie stoel bij Sohome.nl! Met een trendy ronde spiegel geef je sfeer en warmte aan iedere ruimte in je huis.

In onze ruime collectie vind je ongetwijfeld een ronde spiegel die volledig aan jouw wensen voldoet. Natuurlijk worden ook de spiegels gratis thuisbezorgd.

Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 60

Je hebt 36 van de 60 artikelen gezien
Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 60

Je hebt 36 van de 60 artikelen gezien

Fantastische collectie ronde spiegels bij Sohome

Een ronde spiegel is een prachtig voorbeeld van decoratie die bijdraagt aan de look en feel van je woning, en het gaat dus om méér dan een louter functionele accessoire. Ronde spiegels zijn een echte must-have vanuit een stilistisch standpunt, en dat is dan ook precies waarom Sohome.nl een uitgebreid aanbod aan dergelijke spiegels heeft. Bekijk het uitgebreide gamma aan spiegels van Sohome.nl en ontdek zelf waarom zo'n model de moeite waard is!

Ronde spiegels voor een unieke, warme sfeer in de woning

Spiegels dienen dan wel vooral om jezelf te bekijken bij het opmaken of het uitproberen van een nieuwe outfit, het is ook belangrijk dat de spiegel die je koopt bijdraagt tot de look en feel van de ruimte op zich. De spiegels van Kave Home en Light & Living beïnvloeden de uitstraling van de ruimte positief door de unieke vormgeving en de combinatie van hout en metaal, die trouwens bij veel vooraanstaande merken terugkomen.

Ronde spiegels: huiselijk en modern in één decoratiestuk

Er zijn tal van merken voor spiegels die modellen aanbieden voor eender welke woonstijl. Kave Home is er ongetwijfeld een van de bekendste, mede door het erg gevarieerde gamma aan spiegels in verschillende formaten, materialen en stijlen. Zo zijn er spiegels die prachtig zijn afgewerkt met een metal rand en in stuks van drie komen. De ideale oplossing voor de moderne woning die het graag een stapje verder neemt. De randbekleding van andere spiegels is dan weer iets uitbundiger, met metallic vormen en patronen in reliëf, waardoor de spiegel meteen een hypermoderne uitstraling krijgt.

Andere spiegels passen dan weer iets beter in een landelijke context, mede door het gebruik van teakhouten elementen in de randen. Light & Living is een ander merk dat het vermelden waard is. Zo is er één enkel model dat meteen opvalt door de combinatie tussen een modern basisdesign van de spiegel, maar langs de andere kant wel een randafwerking met prachtige natuursteen look heeft!

De vele voordelen van een ronde spiegel bij Sohome.nl

Naast een breed gamma kan je bij je speciaalzaak ook rekenen op aangename prijzen, een wel erg uitgebreide voorraad en een vlotte, snelle levering van je spiegel. Er zijn echter nog meer redenen waarom je voor spiegels van Sohome.nl zou moeten kiezen; en dat maakt het volgende overzicht meteen duidelijk: