Kave Home Spiegels

Neem een kijkje in een spiegel van Kave Home. In de ruime collectie vind je trendy spiegels die elke wand in je interieur opfleuren.

Ga je voor een ronde spiegel of toch voor een rechthoekig exemplaar? Neem hieronder een kijkje bij het Spaanse merk en kies jouw favoriet.

Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 52

Je hebt 36 van de 52 artikelen gezien
Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 52

Je hebt 36 van de 52 artikelen gezien
?>

Alle formaten spiegels

Check voordat je deur uitgaat nog even snel je kapsel en outfit in een spiegel van Kave Home. Bij dit trendy Spaanse merk vind je de fijnste spiegels in allerlei formaten. Wil je graag een spiegel in je woning ophangen waar je je outfit in kan zien, ga dan voor een passpiegel. Gaat het meer om het checken van je kapsel of make-up, kies dan voor een kleiner exemplaar. Shop bijvoorbeeld een ronde spiegel. Een spiegel kun je een plek geven in je hal, maar ook in je woonkamer hangt een ronde spiegel erg mooi. Hang ‘m boven je bank of dressoir voor een stijlvolle woonruimte.

Genoeg keuze

Naast de keuze uit verschillende vormen, heb je ook te kiezen uit kleuren. Wil je een spiegel in je huis ophangen met een zwarte rand of een bruine zijkanten? Bij Kave Home zijn er zoveel kleuren vertegenwoordigd in de collectie dat kiezen nog moeilijk wordt. Ook qua materialen is er genoeg keuze: rotan, metaal of hout. Ook vind je spiegels zonder rand. Deze items zijn weer wat moderner. Voor welke spiegel je ook gaat, met een Kave Home spiegel hang je een trendy decoratiestuk in huis. Ook in een kleine woonruimte is een spiegel een erg goed idee. Het zorgt namelijk voor optisch meer ruimte.

Bij Sohome shop je de mooiste Kave Home spiegel voor een nog mooier interieur. Je geniet van veel voordelen, zoals gratis bezorging vanaf 50 euro en snelle verzending.