Filters
Sorteren
Roomdividers Filters instellen
Kleur
  1. BruinBruin3
  2. ZwartZwart2
  3. GrijsGrijs1
  4. MetaalMetaal1
Prijs
  1. 114
    tot
    660

Roomdividers

Met een roomdivider creëer je in een ogenblik een nieuwe indeling in je huis. Maak een open ruimte gezelliger en geef een ruimte een huiselijkere sfeer door het plaatsen van een divider.

Er zijn verschillende soorten roomdividers verkrijgbaar. Zo vind je bij Sohome houten, metalen en stoffen varianten. Bestel je favoriet bij Sohome!

Meest bekeken

9 artikel(en)

Je hebt alle 9 artikelen gezien
Meest bekeken

9 artikel(en)

Je hebt alle 9 artikelen gezien

Wat is een roomdivider?

Wil je van één grote ruimte twee kleinere ruimtes maken? Dan is een roomdivider de perfecte oplossing. Met een roomdivider maak je in een handomdraai een nieuwe indeling in je huis. Een roomdivider kun je indelen zoals je dat zelf wil en waar je maar wil. Maak een open ruimte gezelliger en geef een ruimte een huiselijkere sfeer door het plaatsen van een roomdivider.

Prachtige collectie roomdividers bij Sohome

Er zijn verschillende soorten roomdividers verkrijgbaar. Zo vind je bij Sohome houten, metalen en stoffen varianten. Het merk WOOOD Exclusive heeft bijzondere roomdividers die behalve privacy ook een decoratieve aanvulling geven aan je interieur. Doordat sommige een open karakter hebben, nemen zij geen licht weg uit de ruimte. Ben je minder fan van een opvallende houtlook? Dan heeft het merk Dutchbone geschikte roomdividers voor jou. Wil je privacy creëren, kies dan voor een roomdivider waarbij het niet mogelijk is om door de panelen heen te kijken. Zo kun je echt twee aparte ruimtes creëren. Bij Sohome koop je de meeste items uit voorraad en dat betekent dat jij snel kunt genieten van je nieuwe aankoop. Kies dus snel jouw favoriete roomdivider.