Rivièra Maison Accessoires

De accessoires van Rivièra Maison zijn ontworpen om een huis een unieke en sfeervolle uitstraling te geven. Van klassieke en landelijke items tot moderne en industriële accessoires, met Rivièra Maison is er voor iedereen wel een passend item te vinden. Shop de accessoires hier!

Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 120

Je hebt 36 van de 120 artikelen gezien
Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 120

Je hebt 36 van de 120 artikelen gezien

Het merk voor sfeervolle accessoires

Rivièra Maison is een merk dat zich richt op de inrichting van woningen. Het merk is een begrip in de wereld van de interieurdecoratie. Een belangrijk onderdeel van het assortiment van Rivièra Maison zijn de accessoires. Deze accessoires zijn ontworpen om een huis een unieke en sfeervolle uitstraling te geven.

Stijlen genoeg

De accessoires van Rivièra Maison zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen. Zo zijn er klassieke en landelijke items, maar ook moderne en industriële accessoires. Hierdoor is er voor iedereen wel een passend item te vinden. Bovendien zijn de accessoires van hoge kwaliteit en duurzaam, zodat ze jarenlang mee kunnen gaan.

Zet de puntjes op de i met de accessoires van Rivièra Maison

Populaire accessoires van Rivièra Maison zijn de rattan manden, maar ook de vloerkleden en fotolijsten zijn populair bij dit interieurmerk. Maak het geheel af met een luxe kaarsenhouder voor dat beetje extra sfeer en het is direct gezellig in huis.

Fleur de muur op

Je ziet ook veel wanddecoratie in de collectie van Rivièra Maison, denk aan wandplanken, wandrekjes en klokken. Ook spiegels zijn populair. Deze vind je in allerlei maten, vormen en kleuren en ook in materialen heb je veel keuze. Van rond tot rechthoekig en van ovaal tot organisch. Een spiegel is onmisbaar in huis en kan in principe in elke ruimte goed hangen.