Filters
Sorteren
Onderhoud Filters instellen
Prijs
  1. 13
    tot
    110

Onderhoud

Met de hoogwaardige verzorgingsproducten van Oranje Furniture Care heb je jarenlang plezier van je meubels.

Textiel, leder of hout: in de collectie vind je de juiste onderhoudsartikelen voor ieder type meubel. Bied jouw meubels optimale verzorging en schaf vandaag nog de producten van Oranje Furniture Care aan.

Meest bekeken

7 artikel(en)

Je hebt alle 7 artikelen gezien
Meest bekeken

7 artikel(en)

Je hebt alle 7 artikelen gezien

Verzorg en bescherm je nieuwe meubels

Je wil natuurlijk graag lang kunnen genieten van je mooie, nieuwe meubels. Soms is dat een uitdaging. Denk aan een glas wijn dat je even op de armleuning hebt gezet, rondrennende kinderen die drinken over de bank of tafel gooien of huisdieren die graag een plekje opeisen op je nieuwe fauteuil. Zodra je een eerste vlek ziet verschijnen op je nieuwe woonitem raak je waarschijnlijk gelijk in de stress, maar dat is nu niet meer nodig. Bij Sohome vind je de hoogwaardige verzorgingsproducten van Oranje Furniture Care. Hiermee bescherm je jouw geliefde zit- en houten meubels in een handomdraai.

Een brandschone zitplek

Wil je jouw zitmeubels beschermen, kies dan uit een van de kits. Zo zijn er verschillende soorten te vinden in het assortiment voor lederen, leatherlook en textiele (hoek)banken, fauteuils en eetkamerstoelen. Bij de kit ontvang je meteen ook een vlekkenservice met 3 jaar garantie. Mocht er toch een vlek op je beschermde meubel komen, dan geniet je die 3 jaar lang van de zogenoemde iProteqt service. Er komt kosteloos een meubelspecialist bij je langs om de vlek professioneel te verwijderen.

Bescherm je houten eyecatchers

Niet alleen je zitmeubelen voorzie je van extra bescherming, ook houten meubels kun je met de hout beschermingskits en Greenfix verzorgingsolie beschermen. Het maakt niet uit of jouw eettafel of salontafel al afgewerkt is met een matte lak; voor zowel de afgelakte als het houten meubel zonder afwerking is er een geschikte kit te vinden. Ook vind je bij Sohome de Greenfix verzorgingsolie in een zwarte kleur. Deze olie is ideaal voor jouw houten meubels die zijn afgewerkt met een zwarte olielaag, waslaag of transparante lak. De verzorgingsolie geeft aan jouw donkere meubel een prachtige diepzwarte kleur en zorgt ook nog eens voor bescherming tegen vocht, warmte en vlekken.

Bij Sohome vind je alle producten van Oranje Furniture Care waarmee je jouw meubels optimaal verzorgt en beschermt. Neem een kijkje en kies het product waarmee je jouw nieuwe woonitem(s) kunt behandelen.