Filters
Sorteren
By-Boo klok Filters instellen
Kleur
  1. ZwartZwart2
  2. GoudGoud2
  3. BruinBruin1
  4. BeigeBeige1
Prijs
  1. 64
    tot
    100

By-Boo klok

Een klok is een accessoire in huis waar vaak naar wordt gekeken. Zorg dat de klok helemaal in je interieur past. In de collectie van By-Boo slaag je zeker voor een stijlvol exemplaar.

Kies voor een van de prachtige modellen en hang ze snel aan de wand.

Meest bekeken

4 artikel(en)

Je hebt alle 4 artikelen gezien
Meest bekeken

4 artikel(en)

Je hebt alle 4 artikelen gezien

Een ruime collectie klokken

Je kijkt vaak naar een klok. Of je dat nu doet om te kijken of je nog tijd hebt voor een kop koffie voordat je de deur uit moet of gewoon om even te checken hoe laat het is. Hoe fijn is het dan als er een klok in huis hangt die helemaal in je interieur past. Bij Sohome vind je een ruime collectie aan klokken, ook van het merk By-Boo. Dit Nederlandse merk kenmerkt zich door trendy, verrassende items voor puur woongenot.

Groot of klein

Ga voor een grote klok als je veel plek hebt aan je muur. Ook is een grote wandklok handig als je wat verder weg zit. Zo blijf je goed zien hoe laat het precies is. In ons assortiment zijn open klokken, waar je ook nog een deel van de muur ziet, en dichte exemplaren. Waar kies jij voor? Ook qua kleuren is er genoeg keus. Zo stem je jouw klok helemaal af op de rest van je interieur. Hang de klok naast andere wanddecoratie, zoals een prachtig wandkleed of een fijne spiegel. Zo maak je de klok één geheel met de rest van je interieur. Ook een wandlamp kun je goed laten matchen met je klok.

Bij Sohome vind je klokken die meestal op voorraad zijn en je dus al snel aan je wand kunt hangen. Bekijk snel de collectie van By-Boo en laat je klok thuis tikken zoals het nergens anders tikt.