Filters
Sorteren
WOOOD kapstok Filters instellen
Prijs
  1. 99
    tot
    500
Breedte
  1. 70cm
    tot
    100cm

WOOOD kapstok

Stijlvol en functioneel. Dat zijn de kapstokken van het merk WOOOD. De kapstokken hebben een stoere look en dit kan de hal bij jou thuis helemaal compleet maken.

Ben je nog op zoek naar een kapstok voor bij jou in huis? Neem dan een kijkje bij de kapstokken van het merk WOOOD.

Meest bekeken

2 artikel(en)

Je hebt alle 2 artikelen gezien
Meest bekeken

2 artikel(en)

Je hebt alle 2 artikelen gezien

Een stijlvolle entree

Iedereen heeft een handige kapstok nodig in de entree. Als je het naast handig ook stijlvol wil maken zijn de kapstokken van WOOOD zeker iets voor jou. Het merk WOOOD heeft verschillende soorten stoere kapstokken waar je alle jassen aan kwijt kan. Heb je weinig ruimte in de gang maar wel veel jassen om op te hangen? Ga dan voor een kapstok die verticaal opgehangen wordt. Zo bespaar je ruimte maar kan er nog wel veel aan opgehangen worden.

Overal in huis

Een kapstok is natuurlijk niet alleen voor in de hal, maar overal in huis kan een kapstok opgehangen worden. Dit kan zijn in de slaapkamer, de badkamer of op de overloop. Een kapstok kan naast het ophangen van jassen ook gebruikt worden om handdoeken aan op te hangen in de badkamer of om je favoriete tassen een leuk plekje te geven. Iets waar je misschien minder snel aan denkt is het ophangen van je kopjes in de keuken, of een kapstok voor je sieraden.

Een kapstok is dus functioneel voor in elke kamer. De kapstokken van WOOOD zorgen voor een stoere look in huis en kunnen een echte eyecatcher zijn. Kies voor de kapstok die perfect past in jouw interieur. Hou je van de stoere look van de kapstokken van WOOOD? Neem dan ook een kijkje bij de rest van de collectie. Ga bijvoorbeeld voor een bijpassend dressoir of fauteuil van WOOOD.