Filters
Sorteren
Kave Home Kapstokken Filters instellen
Kleur
 1. HoutHout5
 2. ZwartZwart4
 3. BruinBruin2
 4. WitWit2
Prijs
 1. 21
  tot
  171
Breedte
 1. 15cm
  tot
  95cm

Kave Home Kapstokken

Een kapstok is een onmisbaar item voor elk interieur. In de collectie van Kave Home vind je neutrale kapstokken die je aan de muur bevestigt of ga voor een kledingrek waar je ook schoenen in kwijt kan.

Meest bekeken

14 artikel(en)

Je hebt alle 14 artikelen gezien
Meest bekeken

14 artikel(en)

Je hebt alle 14 artikelen gezien

Altijd handig

Een kapstok is misschien niet het meest populaire meubel om te shoppen, maar is wel echt onmisbaar in ieder huis. Gelukkig zijn de kapstokken van Kave Home zo stijlvol dat het echt een toevoeging is aan jouw hal. Je kunt hierin ook zelf kiezen hoe groot en opvallend je de kapstok wil maken.

Doe het slim

Ga voor een bescheiden kapstok die je aan de muur hangt met een paar haken als je niet veel op te hangen hebt. Een staande kapstok met haken op verschillende hoogtes is ook altijd handig. Zo kun je toch nog best wat jassen kwijt zonder dat het al te veel ruimte in beslag neemt. Heb je veel jassen op te hangen dan is een kledingrek misschien wel een goede oplossing, hier kun je jassen op hangers aan hangen.

De finishing touch

Oogt jouw hal al gauw te rommelig? Kies dan voor een rek waar je ook schoenen in kwijt kunt om zo een opgeruimde en overzichtelijke hal te houden. De hal is toch de eerste ruimte van het huis waar je binnenkomt, hier wil je dus ook een goede indruk kunnen geven. Met een kapstok van Kave Home is dit zeker mogelijk. Om de hal nog verder in te richten is een halbankje ook altijd een stijlvol idee. Zo kun je op een comfortabele manier je schoenen aan trekken én het staat ook nog eens leuk. Als je een kleine hal hebt is het ook een goed idee om een spiegel op te hangen, hierdoor oogt de hal direct ruimer. En ook nog handig om de laatste outfitcheck te doen voor je de deur uit gaat.