BASE Accessoires

Maak van je huis een thuis met BASE accessoires: jouw bron van stijlvolle gezelligheid! Ontdek de collectie met leuke en unieke accessoires die je huis omtoveren tot een warme plek. Voeg persoonlijkheid toe aan elke kamer en maak het helemaal 'jij'. Dus, waar wacht je nog op?

Er zijn geen producten gevonden.

Comfort en stijl verenigd

Ontdek een wereld van gezelligheid en stijl met de prachtige collectie kussens en vloerkleden van BASE! Voeg comfort toe aan je ruimte en maak een stijlvol statement door een mooi kussen te combineren met een fauteuil. Een fauteuil valt goed te combineren met een fijn en zacht vloerkleed. Maak er een fijn hoekje van en geniet van de rust en samenhang.

Omring jezelf met zachtheid en kleur

Duik in het assortiment van kussens en vloerkleden om je leefruimte te verrijken met zachtheid en kleur. Laat je verrassen door het diverse aanbod, van levendige accenten tot kalmerende tonen. BASE laat je graag de zachtheid voelen aan je voeten of voel de fluffy kussens die bij elke bank mooi staan. Van een minimalistische stijl tot een gezellig knus retro interieur, maak jouw interieur compleet met de sierkussens en vloerkleden van BASE.

Kwaliteit in elke vezel

BASE hecht waarde aan kwaliteit. De kussens en vloerkleden zijn gemaakt met oog voor detail en kwaliteit. Voeg een vleugje stijl toe aan je huis met de duurzame en prachtige producten. Leg een mooi BASE vloerkleed bij een bankstel of bij een kast. BASE biedt de mogelijkheid om eindeloos te combineren met de andere producten uit het assortiment.