Filters
Sorteren
Vtwonen Filters instellen

Vtwonen

Vtwonen is een veelzijdig woonmerk met de laatste trends in de collectie. Alles om je huis nog mooier te maken. De items zijn vrij basic en passen daarmee in veel interieurstijlen.

De collectie is met aandacht en passie gemaakt en dat merk je meteen. De trendy meubels en sfeervolle woonaccessoires fleuren elke ruimte in je huis op. Door het gebruik van basiskleuren kun je het gehele assortiment goed met elkaar combineren.

Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 127

Je hebt 36 van de 127 artikelen gezien
Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 127

Je hebt 36 van de 127 artikelen gezien

Vtwonen

Het woonmerk vtwonen biedt een ruime collectie aan prachtige items die mooi staan in elk interieur. De meubels zijn vrij basic en staan daardoor mooi in meerdere woonstijlen.

Van woontijdschrift tot woonmerk

Vtwonen is zo’n vijftig jaar geleden begonnen als maandelijks woontijdschrift, maar is nu uitgegroeid tot een veelzijdig woonmerk. Het magazine bestaat nog steeds. Ook kun je vtwonen kennen van het televisieprogramma. Hierin komen veel producten uit de collectie terug. Heb je dus iets moois gezien in het magazine of op tv, dan is de kans groot dat je het item bij Sohome vindt!

Met aandacht en passie gemaakt

De collectie van vtwonen is met aandacht en passie gemaakt en dat merk je. Trendy meubels en sfeervolle woonaccessoires fleuren elke ruimte in je huis op. Door het gebruik van basiskleuren kun je de collectie goed met elkaar combineren.

Perfecte product gevonden?

Ben je op zoek naar een vtwonen kast voor je kleding of mooiste accessoires of een vtwonen sidetable? De meeste items van het woonmerk zijn uit voorraad leverbaar en heb je dus al snel in jouw huis staan. Heb je het perfecte product gevonden? Koop deze dan makkelijk bij Sohome.nl. Je hebt recht op 30 dagen retour en achteraf betalen is mogelijk!