Vintage meubels

Vintage meubels zijn te herkennen aan de retro stijl. De woonitems voelen zich thuis in veel interieurstijlen. Heb jij een vintage meubel op het oog?

Bekijk de vintage items online bij Sohome!

Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 315

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Je hebt 36 van de 315 artikelen gezien
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 315

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Je hebt 36 van de 315 artikelen gezien
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Doe je interieur herleven met vintage meubels!

Sohome.nl doet de vintage woonstijl helemaal opnieuw herleven met een uitgebreid aanbod aan vintage meubels. Wil je de look en feel van je woning een extra dimensie geven, dan is kiezen voor dergelijk meubilair een must: het oude karakter van de meubelstukken creëert een uniek effect als het in combinatie wordt gebracht met een moderne setting.

Een vintage woonkamer en alles wat erbij komt kijken

Vintage meubels zijn er genoeg, zeker als je zoekt naar de beste oplossingen voor in de woonkamer. Sommige merken pakken uit met prachtige vintage salontafels in robuust maar sierlijke afgewerkt hout en een metalen skelet en poten. De houten look van dergelijke modellen draagt bij aan de oude atmosfeer die meer wordt gecreëerd. Dat wordt ook nog eens versterkt door de felle kleuren die doen denken aan de Flowerpower periode. Ook Eleonora is een merk dat het op dat vlak uitstekend doet. Het aanbod aan vintage ladekasten valt meteen op door het gebruik van verschillende materialen zoals hout en gietijzer. Voeg daar de unieke patronen, kleurcombinatie en afwerking van dergelijke kasten aan toe en de vintage uitstraling van je woonkamer is meteen compleet!

Richt je bureau vintage in bij Sohome.nl

Als je je bureau in huis prachtig wil inrichten, dan bewijst de vintage stijl een van de beste te zijn.

Vintage meubels, de ultieme basis voor een luxe look

Vintage betekent dan op zich wel oud, het is evengoed mogelijk om met dergelijk meubilair een chique look te verkrijgen. Kortom, alles wat je nodig hebt om je vintage woning helemaal af te maken!

Geniet voordelig van je vintage meubels bij Sohome.nl

Vintage meubels hebben duidelijk heel wat in petto voor wie een extra dimensie aan zijn of haar interieur wil toevoegen. Bij Sohome.nl kan je daarbij zeker zijn van meer dan aangename prijzen voor meubilair dat toch aan alle verwachtingen voldoet op het vlak van kwaliteit en duurzaamheid. Laat je je bestelling leveren, dan kan dat vanaf 50 euro trouwens helemaal gratis - waardoor je dus nog meer bespaart. Op die manier kan je binnen het uitgebreide aanbod met grote voorraad voor een voordelige prijs de perfecte vintage meubels vinden voor jouw voorkeuren!