Urban Cotton

Wil je graag een statement maken in jouw interieur? Kies dan voor een wandkleed van Urban Cotton. De grote doeken hang je eenvoudig op in elke ruimte in jouw huis. Zo maak je van een kale muur in jouw woon- of slaapkamer in een handomdraai een echte eyecatcher.

Alle wandkleden in het assortiment zijn gemaakt van 100% biologisch zwaar katoen. Dit zorgt voor een warme uitstraling in je woning. De doeken zijn ontworpen door Nederlandse kunstenaars en creatief talent. Daardoor is elk design in de collectie bij Sohome uitzonderlijk te noemen.

Er zijn geen producten gevonden.

Urban Cotton

Urban Cotton biedt een uitgebreide collectie aan prachtige wandkleden. Wandkleden zijn helemaal terug van weggeweest. Vroeger waren deze kleden gewoon een tapijt dat je aan de muur kon hangen. Tegenwoordig hang je ze niet alleen op voor meer warmte, maar is het ook een originele eyecatcher in je interieur. Je maakt in een handomdraai van je kale muur een echt statement.

Nederlands creatief talent

De wandkleden zijn ontworpen door Nederlandse kunstenaars en creatief talent en geven je woonkamer of slaapkamer een unieke look. De creatieven krijgen de artistieke vrijheid om te maken wat ze willen. Daardoor is elk design als een handtekening van de ontwerper.

Een trendy uitstraling

De mooie en kwalitatieve stof van de kleden geven je huis direct een trendy uitstraling. Door de grootte van het wandkleed maak je van een saaie muur een blikvanger. Hang het kleed bijvoorbeeld boven je bank in plaats van een schilderij of geef het een mooie plek boven je bed. Zo ogen de ruimtes meteen een heel stuk stijlvoller.

Creëer een mooie urban of bohemian look in je huis met een van de mooie wandkleden van Urban Cotton in de collectie van Sohome. Alle kleden zijn gemaakt van 100% biologisch katoen. Mooi én duurzaam dus. De wandkleden ophangen gaat eenvoudig met het ophangsysteem dat je erbij kunt bestellen. Dit systeem bestaat uit een wandstang met ophanghaken. Zo geniet je binnen no-time van de mooiste creatieve kunstwerken aan je muur.