Urban Cotton Lijst voor wandkleed Frame, kleur zwart

€ 99,-
Ja, dit artikel is aanwezig in onze Concept Store in Barneveld in de maat 110 x 145cm. Klik voor meer informatie.">In Concept Store

  • gratis thuisbezorgd
  • betaal vooraf, achteraf of in 3 termijnen
  • 30 dagen niet goed, geld terug
Productomschrijving

Kies voor deze zwarte lijst om jouw wandkleed strak en clean te presenteren. Door de opstaande lijst valt het doek er mooi in en creëer je een tijdloze look.

Let op: als je jouw wandkleed in een frame wilt plaatsen, bestel het frame en het wandkleed dan in één bestelling. Het kleed wordt dan zonder zomen afgewerkt zodat deze in het frame past.

Een wandkleed dat je los bestelt, wordt afgewerkt met zomen voor een roede, en past daardoor niet in het frame.
Specificaties
Merk: Urban Cotton
Materiaal: Gepowdercoat Metaal
Aanwezig in de Concept Store? Ja, dit artikel is aanwezig in onze Concept Store in Barneveld in de maat 110 x 145cm

Wil je dit artikel komen bekijken in onze Concept Store in Barneveld?Je bent van harte welkom tijdens onze openingstijden.

Concept Store
Tips: het ophangen van jouw wandkleed

Met een mooi wandkleed kun je je huis in één keer kleur, persoonlijkheid en body geven. Natuurlijk wil je dat een kunstwerk echt een statement maakt in je interieur. Niet alleen de plek waar het wandkleed wordt opgehangen is belangrijk; ook de manier waarop het wandkleed aan de muur wordt bevestigd is van belang. Lees hieronder meer over de bevestiging van jouw wandkleed.

Voorbereiding

De aanschaf van een wandkleed is natuurlijk de allereerste stap. Urban Cotton heeft een breed aanbod aan designs! Is de keuze gemaakt, dan is het tijd om een mooie plek te kiezen en het wandkleed op te hangen. Wil je een strak wandkleed zonder vouwen dan is het mogelijk om het wandkleed te strijken. Dit kan je het beste doen aan de achterzijde en met veel stoom. Aan de voorzijde strijken is ook mogelijk, maar leg dan een stuk (vochtig)katoen of linnen op het wandkleed ter bescherming. De temperatuur van het strijkijzer hoeft niet op maximum te staan. Kies daarna een mooie plek uit om het wandkleed op te hangen, waar het het beste tot zijn recht komt.

Wandkleed aan een Rod

Hang jouw wandkleed aan een roede voor een nonchalante look die past bij een organisch en natuurlijk interieur. Vergeet niet de ophanghaken mee te bestellen. Je kunt kiezen uit de 'Hooked' of 'Curve' wandhaken.

Wandkleed in een Frame

Kies voor een lijst om jouw wandkleed strak en clean te presenteren. Door de opstaande lijst valt het doek er mooi in en creëer je een tijdloze look. Je vindt het frame hier.

Let op: als je jouw wandkleed in een frame wilt plaatsen, bestel het frame en het wandkleed dan in één bestelling. Het kleed wordt dan zonder zomen afgewerkt zodat deze in het frame past.
Maten
Urban Cotton Lijst voor wandkleed 'Frame Small' 80 x 110cm
Maat: 80 x 110cmUC-WB010Levertijd: 5-10 werkdagen.
€ 99,-
Urban Cotton Lijst voor wandkleed 'Frame' Birds & Peacock 70 x 145cm
Maat: 70 x 145cmUC-WB013Levertijd: 5-10 werkdagen.
€ 115,-
Urban Cotton Lijst voor wandkleed 'Frame Medium' 110 x 145cm
Maat: 110 x 145cmUC-WB011Levertijd: 5-10 werkdagen.
€ 121,-
concept store
Urban Cotton Lijst voor wandkleed 'Frame Large' 145 x 190cm
Maat: 145 x 190cmUC-WB012Levertijd: 5-10 werkdagen.
€ 159,50
Reviews
Betaling
Bezorging
2 jaar garantie