Filters
Sorteren
Umbra Filters instellen

Umbra

Moet jouw interieur stijlvol zijn, maar ook vooral functioneel? Dan past de collectie van Umbra perfect bij jou. In de collectie kun je creatieve en praktische design producten vinden. Unieke combinaties die je doen verrassen.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk de originele collectie hieronder en bestel direct online!

Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 95

Je hebt 36 van de 95 artikelen gezien
Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 95

Je hebt 36 van de 95 artikelen gezien

Een moderne look

Zeg je Umbra, dan zeg je originele en innovatieve designs. Umbra is opgericht in 1979 en sinds die tijd inspireert het merk om grenzen te verleggen op het gebied van interieur. Die grenzen worden verlegd om zo tot een uniek ontwerp te komen. Umbra typeert zich door een moderne en Scandinavische woonstijl. Er wordt veel gebruik gemaakt van verschillende houtsoorten. Hout geeft een prachtige uitstraling en zorgt voor die fijne Scandinavische look in je interieur. Ook de combinatie van hout en staal zien we terug bij Umbra. Dit maakt het geheel net wat stoerder.

Innovatieve designs

Ga je voor een houten salontafel met een enkel blad of kies je liever voor een wat aparter exemplaar met bijvoorbeeld 2 bladen. Ook vind je woonitems in de collectie waar meerdere functies met elkaar worden gecombineerd. Zo kun je op een bijzettafel niet alleen spullen neerzetten, maar er ook dingen in opbergen. En geef een plekje aan een staande kapstok in de gang, waar je jouw jas aan ophangt, maar ook op kunt zitten om je schoenen aan te trekken.

Naast meubels vind je in de collectie ook kleinere woonitems en accessoires, zoals fotolijsten, wandplankjes en spiegels. Hang een spiegel van Umbra aan de wand in je woonkamer voor een ruimtelijk gevoel of geef de spiegel een plek in je hal voor een laatste check als je de deur uit stapt. Met fotolijsten in je huis zorg je voor een persoonlijke en gezellige touch.  Deze fotolijsten geef je eenvoudig een plek op een van de wandplanken en wandrekken van Umbra. 

Nieuwsgierig geworden?

Je shopt de collectie van Umbra bij Sohome. De meeste items worden snel verzonden zodat jij er al binnenkort van kunt genieten. Bekijk dus snel het assortiment en kies jouw favorieten.