Filters
Sorteren
Tuinverlichting Filters instellen
Prijs
 1. 44
  tot
  320
Materiaal
 1. Kunststof 18
 2. Metaal / staal 4
 3. Rotan 3
 4. Metaal 2
Merk
 1. Halo Design 2
 2. Kave Home 5
 3. Nohr 20

Tuinverlichting

Bij Sohome vind je een fijne collectie aan tuinverlichting. Hang een buitenlamp in je voortuin, zodat je bij thuiskomst in het donker goed kan zien waar je loopt. Verlichting in je achtertuin geeft een mooie sfeer aan de buitenruimte en zorgt ervoor dat je lekker lang in de tuin kan blijven zitten.

Shop de collectie tuinverlichting online bij Sohome!

Meest bekeken

27 artikel(en)

Je hebt alle 27 artikelen gezien
Meest bekeken

27 artikel(en)

Je hebt alle 27 artikelen gezien

Op zoek naar stijlvolle tuinverlichting? Kijk dan eens naar de buitenverlichting van Konstsmide. Bij Sohome vind je mooie verlichting van het merk. Het Zweedse Konstsmide is een echt familiebedrijf dat bestaat sinds 1942. Ze ontwerpen en produceren stijlvolle buitenverlichting waarbij innovatie en kwaliteit voorop staan.

Stijlvol én veilig

Plaats een lamp in je tuin zodat je bij thuiskomst goed kan zien waar je loopt. Ook geeft het een gevoel van veiligheid om buiten licht te hebben. Met een lamp van Konstsmide aan de buitengevel krijgt je huis ook meteen een stijlvolle look. Kies bijvoorbeeld voor een buitenlicht dat je huisnummer verlicht. Zo vang je twee vliegen in één klap!

Functioneel design

Kies je voor een buitenlamp voor aan de muur of ga je liever voor een staande variant? Natuurlijk is een combinatie van die twee ook mogelijk. Zo zorg je ervoor dat je tuin altijd goed verlicht is. Wat je ook kiest; het functionele design van de lampen valt meteen op. Het zit in het DNA van het Zweedse merk Konstsmide om innovatieve producten te ontwerpen. Zo heb jij altijd prachtige tuinverlichting!

Voor iedere buitengevel is er wel een geschikte lamp te vinden. Zo heb je de keuze uit strakke buitenverlichting en wat klassiekere exemplaren. Heb je een Konstsmide buitenlamp gezien die mooi zou staan in jouw tuin? Bij Sohome shop je de gehele collectie van Konstsmide.