Filters
Sorteren
WOOOD tuintafels Filters instellen

WOOOD tuintafels

Of je nou houdt van buiten tafelen of heerlijk loungen in de tuin. Voor iedereen is er een mooie tuintafel te vinden in de collectie van WOOOD.

Benieuwd welke tuintafel perfect is voor bij jou in de tuin? Bekijk het aanbod hieronder.

Meest bekeken

9 artikel(en)

Je hebt alle 9 artikelen gezien
Meest bekeken

9 artikel(en)

Je hebt alle 9 artikelen gezien
?>

Het buiten leven

Wanneer het weer steeds beter wordt is het fijner om buiten te zijn. Als de zon schijnt kan je weer heerlijk loungen in de tuin of een dinertje voorbereiden op het balkon. Het is natuurlijk extra leuk als je dit kan doen in een stijlvolle omgeving. De tuintafels van het merk WOOOD zijn voor in iedere tuin of op ieder balkon de echte eyecatcher. Ga voor een robuuste salontafel van beton of kies voor een eettafels van acaciahout.

Ook in de lounge hoek heb je een leuke tafel nodig. Bijvoorbeeld een salontafel om de hapjes en drankjes op te zetten. Je kan ook gaan voor een handige bijzettafel waar je de leukste accessoires een plekje kan geven. Heb je een kleine tuin of alleen een balkon? Dan is een bijzettafel ook ideaal. Ga voor een bijzettafel of salontafel waar je veel op kwijt kan om de tafel ook als een eettafel te gebruiken.

Vakantie in eigen tuin

Iedereen heeft wel eens behoefte aan het echte vakantiegevoel. Dit gevoel krijg je natuurlijk op vakantie, maar wat als je dit ook kan creëren in je eigen tuin. Richt de tuin helemaal naar jouw smaak in en voeg accessoires toe die iets weg hebben van jouw favoriete vakantieland. Ook kun je leuke souvenirs toevoegen om het helemaal af te maken.