Filters
Sorteren
Picknicktafels Filters instellen
Kleur
  1. ZwartZwart1
  2. BruinBruin1
  3. GroenGroen1
Prijs
  1. 129
    tot
    1000
Merk
  1. Exotan 1
  2. WOOOD 2

Picknicktafels

Buiten eten wordt nog leuker aan een picknicktafel! Naast eten is een picknicktafel ook geschikt om aan te werken, knutselen of gewoon gezellig aan te kletsen.

Denk bij het kopen van een picknicktafel goed na over met hoeveel personen je aan de tafel wilt zitten. Koop jouw nieuwe picknick tafel gemakkelijk online bij Sohome.

Meest bekeken

3 artikel(en)

Je hebt alle 3 artikelen gezien
Meest bekeken

3 artikel(en)

Je hebt alle 3 artikelen gezien

De ideale tafel

Een picknicktafel is de ideale oplossing om met een grote groep mensen aan te eten. Wat een picknicktafel kenmerkt is dat de banken vastzitten aan de tafel. Dit zorgt niet alleen voor extra zitplekken, het maakt het samen tafelen ook nog eens een stuk gezelliger. Picknicktafels zijn praktisch, gezellig en gaan jarenlang mee. Wanneer iedereen een beetje opschuift kan er makkelijk een extra persoon bij zitten. Zo is er voor iedereen een plek, zonder zoektocht naar extra terrasstoelen.

Welke picknicktafel past bij jou?

Denk bij het aanschaffen van een picknicktafel goed na over met hoeveel personen je aan de tafel wilt zitten. Bij Sohome vind je grote en wat kleinere picknicktafels. Niet alleen de grootte speelt een rol, ook de plek waar je de tafel wilt plaatsen is belangrijk. Waarschijnlijk heb je over de plek van de picknicktafel al goed nagedacht. Past op deze plek een ronde picknicktafel of is een rechte tafel meer geschikt? Ben je benieuwd geworden naar onze collectie aan tuinmeubelen? Neem dan snel een kijkje in ons assortiment en shop jouw favoriete tuintafel, tuinstoelen en tuinverlichting.