Filters
Sorteren
Verstelbare tuinstoelen Filters instellen
Kleur
 1. GrijsGrijs4
 2. BruinBruin1
 3. WitWit1
Prijs
 1. 235
  tot
  720
Merk
 1. Artistiq Living 1
 2. Exotan 2
 3. Hartman 4

Verstelbare tuinstoelen

Verstelbare tuinstoelen maken het zitcomfort nog comfortabeler. Stel de stoel in hoe deze voor jou het prettigst zit en geniet optimaal van het mooie zomerse weer.

Neem snel een kijkje in de collectie van Sohome en kies jouw favoriet.

Meest bekeken

7 artikel(en)

Je hebt alle 7 artikelen gezien
Meest bekeken

7 artikel(en)

Je hebt alle 7 artikelen gezien

Verstelbare stoelen bij Sohome

De verstelbare stoelen van Sohome zijn erg praktisch en geven je een goede zithouding. Door te kiezen voor een verstelbare tuinstoel kun je nog meer genieten van het mooie weer op de manier die jij wilt. Door zelf te kunnen bepalen hoe je de rugleuning zet, creëer je zo de voor jouw perfecte zithouding. Zet je de stoel helemaal rechtop of plaats je hem meer naar achteren? Maak de verstelbare stoelen helemaal af met een tuintafel van Sohome. Zo creëer je een fijne eethoek in de buitenlucht. Combineer verschillende materialen en kleuren met elkaar om zo een speelse look te maken.

Opbergen van verstelbare stoelen

Wil je dat de stoel niet te veel ruimte inneemt in de berging of schuur, ga dan voor een inklapbare stoel. Deze zijn makkelijk in het gebruik en handig op te bergen wanneer het seizoen weer voorbij is. Zo staan ze niet in de weg kun je ze in de zonnige maanden er weer snel bijpakken.