Filters
Sorteren
Loungestoelen Filters instellen

Loungestoelen

Loungestoelen voor in de tuin zijn essentiële meubels om heerlijk op te kunnen relaxen. Met de stoelen uit het assortiment van Sohome creëer je de meest comfortabele zithoek mogelijk.

Welk comfortabel ligbed kies jij? Shoppen maar!

Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 54

Je hebt 36 van de 54 artikelen gezien
Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 54

Je hebt 36 van de 54 artikelen gezien

Een knusse zithoek

Creëer de meest comfortabele zithoek in de buitenlucht met liggende of opklapbare ligstoelen van Sohome. Zodra jouw achtertuin of voortuin is ingericht zul je hoogstwaarschijnlijk meer tijd buiten doorbrengen zodra het weer dat toelaat. Of je nu 's ochtends wakker wordt en naar buiten gaat om koffie te drinken en te ontspannen. Of je maakt gebruik van jouw buitenruimte om na een lange werkdag heerlijk te ontspannen al kijkende naar de zonsondergang met een cocktail in de hand. Je zult niet lang alleen hoeven te vertoeven in de tuin. Ook andere leden van jouw familie en gasten willen van de zon genieten. Wanneer vrienden in de zomer langskomen kunnen jullie onder het genot van de zomerzon gezellig bijkletsen, liggend op een van de ligbedden.

Inklapbare ligbedden

Waarbij de meeste ligstoelen over een rugleuning beschikken die naar voren en naar achteren kan worden verplaatst, zodat je kunt liggen of rechtop kunt zitten, zijn niet alle ligstoelen inklapbaar. Je kunt kiezen uit verschillende inklapbare modellen, hier in de webwinkel van Sohome. Deze bedden zijn ideaal voor een hofje waar je ze eventueel in de garage of tuinhuis kunt opbergen indien je ze niet gebruikt. Je kunt ze eenvoudig inklappen en naar de voortuin rollen, of waar de zon ook schijnt op dat moment.

Wicker ligstoelen

Wicker is een veelvoorkomend materiaal van tuinmeubelen. Je kunt een set wicker ligbedden bij het zwembad in jouw tuin plaatsen om te genieten van 'quality time' met familie en vrienden terwijl je lounget aan het zwembad en geniet van de zon. De meeste stoelen zijn voorzien van kussens die bestemd zijn voor buitengebruik. Maar, je treft ook loungestoelen aan zonder kussens, zodat je ze afzonderlijk kunt aanschaffen of niet hoeft aan te schaffen indien je nog over kussens beschikt. Naast wicker worden ook andere materialen veelvuldig toegepast, zoals: metaal, hout en kunststof.

Net als bij stoelen voor binnen gebruik zijn ligstoelen voor buiten gebruik er in verschillende uitvoeringen die zowel de uitstraling als het gevoel beïnvloeden. Je kunt losse ligstoelen kopen, de meest gebruikelijke optie waarbij één stoel geschikt is voor één persoon. Je kunt ook kiezen voor een complete loungeset die uit twee loungestoelen en een tafel bestaat.

Ligbedden nader besproken

Kijk bijvoorbeeld eens naar de ligbedden van Kave Home.

Welke keuze je ook neemt, ligbedden zijn een van de meest comfortabele en leuke opties om mee te combineren. Je creëert een comfortabele zithoek in de tuin waar mensen ontspannen en genieten van elkaars gezelschap en de omgeving.

Sohome is dol op alles wat er thuis en in huis is en we willen ervoor zorgen dat jij dat ook doet. Dat is de reden waarom we vele verschillende ligstoelen online te koop aanbieden. Aan de hand van filter-opties kun je eenvoudig het online winkelen makkelijk maken om de ligstoel te kiezen die bij je past. Met geweldige meubels zoals een ligstoel met wieltjes, vind je gegarandeerd het juiste ligbed dat bij jou past.

Het grootste gedeelte van onze ligbedden zijn voorradig, dat bijdraagt aan korte tijden van bezorging. Deze ligbedden en een verscheidenheid aan uiteenlopende tuinmeubels schaf je eenvoudig aan bij Sohome. Ben je op zoek naar een voordelig ligbed? Ook in dat geval is Sohome jouw partner in tuinmeubelen. In Nederland en België bieden we de scherpste prijzen aan. Bezorging bij jou thuis op afspraak is gratis.