Filters
Sorteren
Ligbedden Filters instellen
Prijs
  1. 199
    tot
    3000
Merk
  1. Exotan 2
  2. Hartman 6
  3. Rivièra Maison 1

Ligbedden

Een ligbed bied je de luxe om extra te genieten van de zon. Ligbedden zijn een aanvulling voor je tuin of balkon en bieden je een plek waar je helemaal tot rust kunt komen.

Welke kies jij? Shop jouw favoriete ligbed bij Sohome.

Meest bekeken

9 artikel(en)

Je hebt alle 9 artikelen gezien
Meest bekeken

9 artikel(en)

Je hebt alle 9 artikelen gezien

Extra genieten

Wie nét dat beetje extra wil om het genieten in de zon en het tot rust komen in de tuin nog comfortabeler te maken, gaat voor een ligbed. Met een ligbed creëer je de ultieme luxe om weg te dromen in de buitenlucht of te genieten van een goed boek.

Verschillende soorten ligbedden

Sohome biedt een collectie ligbedden in verschillende materialen, vormen en groottes. Ga je voor een houten ligbed of heeft een ligbed van aluminium of wicker jouw voorkeur? Sommige ligbedden worden geleverd met ligkussen en sommige zonder. Bepaal daarom bij het aanschaffen van een ligbed wat voor jou belangrijk is.

Verstelbare ligbedden

Sommige ligbedden uit de Sohome collectie zijn verstelbaar. De verstelbare rugleuning is erg praktisch, omdat je deze kunt verstellen in de door jouw gewenste stand. Zo maak je het ligcomfort nog beter. Door een bijzettafel toe te voegen aan jouw ligbed ben je van alle gemakken voorzien. Zo kun je genieten van een hapje en een drankje tijdens het loungen. Ook is dit tafeltje ideaal om je zonnebril, zonnebrand en een goed boek op kwijt te kunnen.