Filters
Sorteren
Tuinbanken Filters instellen
Prijs
  1. 239
    tot
    2150

Tuinbanken

Door een tuinbank neer te zetten in je tuin of op je balkon creëer je extra zitplekken. Niet alleen kunnen tuinbanken gebruikt worden als plek aan de eettafel, ook zijn deze ideaal om lege hoekjes op te vullen.

Leg een kussentje op de tuinbank en maak zo een fijn plekje.

Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 44

Je hebt 36 van de 44 artikelen gezien
Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 44

Je hebt 36 van de 44 artikelen gezien

Tuinbanken bij Sohome

Ben je op zoek naar een tuinbank voor in jouw voortuin, achtertuin of balkon? Bij Sohome vind je een variërend aanbod aan tuinbanken. Met een tuinbank creëer je gemakkelijk een plekje in de buitenlucht waarop je heerlijk kunt ontspannen in de zon of kan genieten van een goed boek. Tuinbanken zijn er in veel verschillende soorten en maten, zoals banken van hout, kunststof of metaal en grote en kleinere bankjes.

Een tuinbank voor ieder huishouden

Bij het aanschaffen van een tuinbank is het belangrijk om na te denken over de grootte en het gebruik. Bij Sohome vind je kleinere tuinbanken van bijvoorbeeld 120 cm, maar ook grotere banken van bijvoorbeeld 210 cm. Denk daarom goed na wat voor jou de ideale maat is. Naast de grootte is comfort ook erg belangrijk. Ga je de tuinbank vooral gebruiken om te relaxen dan is een lounge tuinbank iets voor jou. Door de zachte kussens wordt het zitcomfort vergoot en kun je heerlijk ontspannen. Ga je voor een tuinbank die je makkelijk kunt aanschuiven aan de tuintafel, dan kun je beter voor een smallere bank van bijvoorbeeld hout gaan. Deze is makkelijk te verplaatsen en te combineren met de outdoor eettafels van Sohome.

Bestellen bij Sohome

Heb je een prachtige én geschikte tuinbank gevonden? Dan is deze makkelijk te bestellen bij Sohome. Heb je vragen over een product of het onderhoud hiervan, neem dan contact op met een van onze medewerkers.