Filters
Sorteren
Tuin-hockers Filters instellen
Kleur
  1. GrijsGrijs5
  2. ZwartZwart3
  3. BruinBruin2
  4. BeigeBeige1
Prijs
  1. 29
    tot
    420

Tuin-hockers

Een hocker is multifunctioneel in te zetten: als tafeltje, als voetenbank of als decoratie. Ook in de tuin kan een hocker niet ontbreken. Het geeft je buitenruimte meteen wat meer gezelligheid.

Bekijk de mooiste tuin hockers bij Sohome en kies jouw favoriet.

Meest bekeken

15 artikel(en)

Je hebt alle 15 artikelen gezien
Meest bekeken

15 artikel(en)

Je hebt alle 15 artikelen gezien

Leuke collectie tuin hockers op Sohome.nl

Je ziet ze steeds vaker in buitenruimtes: hockers. Een hocker geeft extra gezelligheid en speelsheid aan jouw tuin of balkon. Bovendien kun je er heerlijk je benen op uitstrekken na een lange, vermoeiende dag. Ook doet de hocker het geweldig als stylingelement, met een paar mooie tijdschriften of kaarsen erop. Voor de collectie heeft Sohome zich laten inspireren door het eigentijdse merk Hartman. Deze collectie van het tuinmeubelmerk bestaat uit mooie materialen, opvallende kleuren en een verrassende vormgeving. Met de handige filter vind je precies de hocker die jouw tuin nog gezelliger maakt.

Extra gezelligheid in de buitenruimte

De tuin hockers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ga bijvoorbeeld voor rood, groen of houd het wat rustiger met een zwarte hocker. Voor elke buitenruimte is wel een hocker te vinden. Alle tuin hockers uit de collectie bij Sohome zijn gemaakt van een speciale Sunbrella stof: dit materiaal zorgt ervoor dat de hocker het hele jaar buiten kan blijven staan. De hocker is bestand tegen uren lang regen of zonlicht. Je zult er dus zeker lang plezier van hebben.

Ideaal om mee te combineren

Een hocker ademt ongedwongenheid en een losse sfeer. Daarom zijn ze ideaal om te combineren in en met elke denkbare stijl. Zet een paar hockers bij elkaar en je waant je direct in bohemian Ibiza. Hockers wakkeren bij veel mensen de creativiteit aan om het huis extra gezellig te maken en met onze brede, zorgvuldig samengestelde collectie kun je je zeker uitleven. Mix en match!

Vrijwel al onze hockers zijn ruim in voorraad. Bestel je vandaag nog, dan heb je je hocker al heel snel in huis! Betaling achteraf is mogelijk.