Nohr

Welkom bij Nohr, waar Scandinavisch vakmanschap en tijdloze elegantie samenkomen om jouw interieur tot leven te brengen. Hier vind je de perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek, geïnspireerd door de pure en serene schoonheid van de Scandinavische natuur.

Nohr is meer dan een interieurmerk; ze zijn een symbool van verfijning, stijl en inspiratie. De ontwerpen zijn bedoeld voor iedereen die een mooi en stijlvol huis wil creëren.

Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 329

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Je hebt 36 van de 329 artikelen gezien
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 329

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Je hebt 36 van de 329 artikelen gezien
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

De collectie

De collectie van Nohr weerspiegelt de essentie van Noors design - van eenvoudige lijnen tot zorgvuldig gekozen materialen, elk stuk straalt tijdloze klasse uit. Of het nu gaat om een elegant meubel dat een ruimte transformeert of een subtiel accessoire dat een persoonlijke touch geeft, bij Nohr creëren we graag objecten die zowel functioneel als inspirerend zijn.

Met liefde gemaakt

Met een diepe passie voor vakmanschap streven ze er bij Nohr naar om altijd de verwachtingen te overtreffen en je een unieke ervaring te bieden. Elk detail wordt zorgvuldig overwogen, elk ontwerp heeft de kenmerkende stijl, en elk product wordt met liefde gemaakt.

Scandinavische verfijning

Nohr nodigt je uit om je te laten onderdompelen in de tijdloze pracht. Laat je inspireren door de collecties, vind vreugde in het creëren van je eigen unieke ruimte, en ontdek de ware betekenis van Scandinavische verfijning. Neem een kijkje in de prachtige collectie tafels, bankstellen en kasten. Bij Nohr geloven we dat een mooi huis niet alleen een plek is om te wonen, maar ook een bron is van eindeloze inspiratie en vreugde.