Tuin

Bij Sohome shop je ook trendy tuinmeubelen! Van tuinstoelen en tuintafels tot loungesets en ligbedden. Ons assortiment is breed en voor elke stijl is er wel wat te vinden.

Neem daarom snel een kijkje tussen de ruime collectie. Zit er iets voor je bij?

Meest bekeken

Artikelen 73 tot 108 van 890

Je hebt 108 van de 890 artikelen gezien
Meest bekeken

Artikelen 73 tot 108 van 890

Je hebt 108 van de 890 artikelen gezien

Tuinmeubelen kopen voelt aan als op vakantie gaan

Elke Nederlandse tuin heeft prachtige tuinmeubelen en decoratie nodig om de perfecte oase in de buitenlucht te creëren – of het nu regent of de zon schijnt. Of het nu gaat om de keuze voor een bank, een tuintafel en tuinstoelen of een tuin barkruk. Denk ook aan tuin meubels gemaakt van hout, wicker of metaal die jouw tuinset compleet maken. Het is aan te raden om verschillende samenstellingen aan tuinsets uit te proberen. Je kunt echter ook kiezen voor een thema voor jouw tuin. Kies voor tuintafel en tuinstoelen in dezelfde stijl om zodoende een bepaalde sfeer te creëren. Zo kun je tuinmeubelen selecteren die jou doen deden denken aan één van die vele vakantiebestemmingen die je hebt bezocht.

Tuinmeubelen kopen is als een soort mini-vakantie. Wanneer we tuinmeubelen uitkiezen dromen we van lange, warme dagen en zwoele avonden die ons herinneren aan die ene vakantie in Zuid-Frankrijk of Spanje. Of, aan het bouwen van zandkastelen tijdens de vakantie aan het Nederlandse strand. We associëren vakanties namelijk met mooi weer. En wanneer we op zoek zijn naar tuin meubels dagdromen we bij de gedachte aan heerlijk genieten van de zon in onze tuin. Misschien is dat wel de reden waarom veel tuinmeubelen zijn vernoemd naar een vakantiebestemming.

Maak gebruik van jouw favoriete vakantieherinneringen

Bij de zoektocht naar nieuw meubilair voor jouw terras of tuin kun je putten uit herinneringen aan jouw favoriete vakanties. Zelfs als je over een compacte tuin beschikt volgen er hier een aantal tips om de selectie van tuinmeubels te vergemakkelijken. Denk ook alvast na over de plaats waar je de meubels wilt neerzetten. Zo worden tuinbanken vaak omringd met planten of aan het eind van een pad geplaatst.

Hoe zit het met verder weg gelegen vakantiebestemmingen? Heb je weleens het Caribisch gebied bezocht? Zo ja, dan is je wellicht opgevallen dat de tuinmeubelen een unieke look hebben. Een look die afkomstig is uit de jaren '50 van de vorige eeuw. Wicker meubilair voor zowel binnen- als buitengebruik heeft een Caribisch tintje. Deze stoelen kom je buiten op balkons en veranda's of binnen in zitkamers of serres tegen. Je wilt natuurlijk niet op een stoel zitten waarvan de stof de hitte heeft geabsorbeerd. Relaxt leven betekent dus wicker of plastic tuinmeubels voor binnen- en buitengebruik, het liefst in felle kleuren.

Of je kies het thema voor jouw tuinmeubels aan de hand van een vakantiebestemming die je nog graag wilt bezoeken.

Of, zwicht voor het Spaanse temperament bij de keuze voor het tuinmeubels thema. Op de site van Sohome tref je tuinmeubels aan die passen bij deze Spaanse flair.

Dus welk tuinmeubelen thema wordt het voor jouw achtertuin?

Kies je voor een Caribisch tintje, een Indiaans thema of ga je voor de Spaanse flair? Of ligt jouw hart van oudsher bij het thema van de Nederlandse kust?

Sohome heeft een breed assortiment meubels die passen bij verschillende stijlen en droombestemmingen. Meubels voor in de tuin zoals wicker meubels, houten tuinbanken en eethoeken tot tuinhuisjes, ligstoelen en parasols. Kijk ook eens naar onze meubels die zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden. Vergeet niet om onze tuinkussens en tuinverlichting te bekijken om extra comfort en decoratie aan jouw binnen- of buitenruimte te verschaffen en zo een oase te creëren.

Bij Sohome hebben we een ruime keuze aan meubels voor in de tuin, zodat je vrijwel gegarandeerd een tuinmeubel set vindt waar je dol op bent. Een bezoek aan onze showroom is absoluut de moeite waard en daarom nodigen wij je graag uit. Een greep uit onze online meubelcollectie is in onze showroom te bewonderen. Bezoek onze meubelzaak in Barneveld, dichtbij Amersfoort en Arnhem.