Tenzo

De ruime collectie van Tenzo bestaat uit moderne meubels van hoge kwaliteit met een Scandinavisch tintje. Het designteam van het Zweedse merk wil graag voorop lopen in opvallende designitems en dat is ook zeker te zien.

Het interieurmerk is ooit begonnen als lokale producent van houten meubelen. Tegenwoordig doen ze veel meer dan dat. Het veelzijdige aanbod van Tenzo vind je online bij Sohome. Alles om heerlijk thuis te komen na een lange dag.

Er zijn geen producten gevonden.

Tenzo: Scandinavisch modern

Het Zweedse interieurmerk Tenzo is in 1934 opgericht als een lokale producent van houten meubelen. Tegenwoordig doen ze veel meer dan dat. De items zijn Scandinavisch met een moderne twist en lopen voorop in de trends. Het designteam van Tenzo ontwerpt de meubels met veel plezier en creëert zo prachtige collecties, waar voor iedereen wel wat tussen zit. De Scandinavisch moderne woonstijl typeert zich door de strakke, moderne lijnen. Niet te veel poespas dus, voor een optimale vorm van rust. Dat is pas heerlijk thuiskomen na een lange dag.

Een veelzijdig aanbod

Bij Tenzo vind je een veelzijdig aanbod aan de mooiste moderne woonitems met een Scandinavisch tintje. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een modern tv-meubel met genoeg kastruimte? Of mis je nog een trendy opbergkast in de woonkamer? In de collecties van Tenzo vind je zeker iets naar jouw woonwens. Ook een dressoir kan een uitkomst bieden in de woonruimte. Dit item biedt veel opbergplek en ook op de bovenkant kun je mooie accessoires kwijt. De eetkamerstoelen van het merk zijn strak, maar bieden genoeg comfort voor vele uren natafelen. Ook de eettafels geven jouw eethoek een verrassende twist. Kies je voor een tafel met een wit blad en contrasterende poten of juist eentje in dezelfde kleur? Heb je een groot gezin, maar wil je niet altijd een grote tafel in de kamer hebben staan, ga dan voor een uitschuifbaar exemplaar.

Verrassend en tijdloos

Tenzo is verrassend en tijdloos. Verrassend door de wisselende collecties met altijd weer een bijzonder aanbod. Tijdloos door de trendy, maar rustige kleuren en uitstraling. De meubels van het Zweedse woonmerk vind je bij Sohome. Heb je jouw oog laten vallen op een Tenzo eetkamerstoel, een Tenzo opbergkast of een Tenzo eettafel? Bestel deze dan snel en geniet binnenkort al van het item in jouw eigen woonruimte. Je geniet bij Sohome van veel voordelen, zoals een snelle levering en gratis thuisbezorging vanaf €50,-.