Filters
Sorteren

Richmond Interiors sidetable

Laat je accessoires opvallen en geef ze een plek op een Richmond Interiors sidetable. Een sidetable komt prachtig tot zijn recht in je interieur, waar je deze ook plaatst.

Bekijk hieronder de gehele collectie Richmond Interiors sidetables, gebruik de filters om jouw perfecte match te vinden en shoppen maar.

Meest bekeken

35 artikel(en)

Je hebt alle 35 artikelen gezien
Meest bekeken

35 artikel(en)

Je hebt alle 35 artikelen gezien

De perfecte plek

Een sidetable is een smalle, hoge tafel die je tegen je muur plaatst. Het is de perfecte plek om prachtige accessoires een plek te geven. Je kunt de sidetable neerzetten in je woonkamer, in de slaapkamer maar ook in de hal is zo een tafel erg mooi én handig. Vaak bewaar je in je hal belangrijke zaken zoals huis- en autosleutels. Zet een bakje neer op je sidetable en je hebt meteen de perfecte opbergplek voor je sleutels. Zo raak je ze nooit meer kwijt.

Richmond Interiors staat bekend als een merk met stijlvolle woonitems die een chique uitstraling hebben. Het chique zie je vooral terug in het materiaal- en kleurgebruik. Als je een kijkje neemt tussen de collectie sidetables zie je veel staal en massieve houtsoorten terug. Ook speelt de kleur goud een hoofdrol en daarnaast zie je een aantal tafels met zilverkleurig onderstel. Door de ruime keuze aan Richmond Interiors sidetables bepaal je makkelijk zelf welke stijl je graag in jouw interieur terug laat komen.

Filter voor jouw match

Je filtert eenvoudig bovenaan de pagina welk materiaal tafelblad je graag in huis ziet, maar ook de lengte is in te stellen. Heb je een kleine ruimte over voor de sidetable, dan kies je voor een wat smaller exemplaar. Als je genoeg plek hebt bij je muur, bekijk je de wat bredere Richmond Interiors sidetables.

Naast sidetables vind je bij Sohome ook andere soort tafels. In de woonkamer kun je ook een of meerdere prachtige Richmond Interiors bijzettafels neerzetten, naast je bankstel of ga voor een set en gebruik ze als salontafel. Daarnaast kun je twee bijzettafels een plek geven naast beide kanten van je bed. Ben je op zoek naar een stijlvolle eettafel voor in je eethoek? Ook dan ben je bij Richmond Interiors aan het goede adres. Ga voor een ronde Richmond eettafel en plaats er prachtige eetkamerstoelen omheen. Bij Richmond Interiors vind je alles om van jouw huis een echt paleisje te maken.

Shop de mooiste sidetables van het merk Richmond Interiors bij de online woonwinkel Sohome. Bij ons vind je een veelzijdige collectie en bestel je eenvoudig jouw favoriete exemplaar.