Filters
Sorteren
Light & Living Sidetables Filters instellen

Light & Living Sidetables

Een sidetable is echt een multifunctioneel item voor in huis die op diverse plekken in je woning zeker niet zal misstaan. Handig voor in een ruimte waar het wat smaller is, zo kun je jouw muur toch opfleuren met een mooi meubel en accessoires.

Het Nederlandse merk Light & Living heeft prachtige sidetables in het assortiment. Ga je voor een model met lades of voor een speelse set van 2 sidetables?

Meest bekeken

29 artikel(en)

Je hebt alle 29 artikelen gezien
Meest bekeken

29 artikel(en)

Je hebt alle 29 artikelen gezien

Kies voor jouw favoriete stijl

Heb jij een industriële inrichting, een landelijke woning of juist een luxe touch in huis? Match jouw nieuwe sidetable met de rest van je woning. In de collectie van Light & Living kun je uit verschillende soorten sidetables kiezen, passend bij jouw favoriete stijl. Ga bijvoorbeeld voor een sidetable met een houten blad als je van warmte en een landelijke sfeer houdt, kies een zwart stalen model voor jouw industriële inrichting en ga voor een sidetable met een marmeren blad als hotel chique helemaal jouw ding is.

Ga voor sfeer

Een sidetable kun je in elke kamer van jouw woning plaatsen. Zeker in de woonkamer zal dit meubel niet misstaan. Kleed het item aan met een paar mooie accessoires zoals een keramieken vaas, een koffietafelboek en een tafellamp om zo een sfeervolle hoek in jouw woning te creëren. Ook in de slaapkamer kan een sidetable een goede oplossing zijn. Wil je graag een TV in de slaapkamer, maar wil je die niet aan de muur hangen? Gebruik dan een sidetable om jouw TV op te zetten. Heb je wat meer ruimte in de slaapkamer dan kun je natuurlijk ook altijd kiezen om een dressoir in de kamer te zetten, zo heb je ook nog plek om je spullen op te ruimen.

Maak er een geheel van

Ook qua vorm zijn er genoeg opties waar je uit kunt kiezen. Van hele rechte en strakke vormen, sidetables met ronde vormen tot een sidetable met een achthoek. Kijk ook hierbij naar de rest van jouw inrichting. Heb je al een industriële opbergkast in de woonkamer staan? Of een eettafel met een stalen onderstel en houten blad? Kies dan ook voor een sidetable waar staal of hout in terugkomt. Zo zorg je voor een stijlvol geheel in huis.