Filters
Sorteren

Salontafels wit

Op zoek naar een witte salontafel? Bij Sohome ben je aan het juiste adres.

Maak een keuze uit onze ruime collectie moderne witte salontafels en bestel de tafel van jouw keuze meteen online. Je bestelling wordt snel en gratis thuisbezorgd! En, vertrouwd dankzij de CBW-garantie van twee jaar.

Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 69

Je hebt 36 van de 69 artikelen gezien
Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 69

Je hebt 36 van de 69 artikelen gezien

Breng licht in je kamer met een witte salontafel

Een volledige salontafel in wit brengt veel licht in je salon. Het is een echte blikvanger, oogt fris en geeft aan je kamer extra allure. Maar wees voorzichtig met wit. Niet elke kamer kan een witte salontafel aan. Wij geven jou alvast een aantal tips als je voor de aanschaf van een salontafel staat.

Belangrijke informatie voor de aanschaf van een witte salontafel

Wit kan je met alles combineren

Wit is een kleur die bij elke andere kleur gaat. Bij witte meubelen gaat het vooral om de vormen en de stijl. Kies voor al je meubelen, accessoires en decoratie dezelfde stijl. Je kunt bijvoorbeeld een witte klok of een spiegel met witte lijst kiezen. Denk ook aan je verlichting: kies ook hier voor wit, eventueel met hout of metaal gecombineerd. Plaats onder je salontafel een stijlvol vloerkleedje waarin veel wit in voorkomt. Het zet je tafel volledig in de schijnwerpers.

Ben je in plaats van een witte salontafel op zoek naar een andere salontafel? De meeste van onze salontafels zijn op voorraad, hetgeen korte bezorgtijden garandeert. Ben je op zoek naar een salontafel van By-Boo, salontafel van glas, ronde salontafel of een industriële salontafel? Deze en nog vele andere soorten salontafels bestel je bij Sohome. Hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden namelijk de laagste prijzen van de Benelux. Je hebt recht op 30 dagen retour. Zelfs achteraf betalen is mogelijk!

Als CBW- erkende leverancier bieden we drie jaar garantie op onze mooie witte salontafels. Bovendien garanderen we de laagste prijzen in de Benelux en heb je de mogelijkheid om achteraf te betalen.