Filters
Sorteren
Ovale salontafels Filters instellen

Ovale salontafels

Een ovale salontafel past perfect binnen de woonstijlen van dit moment. Welk materiaal en welke kleur past het best bij jouw smaak? Kies hier jouw favoriete ovale salontafel.

Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 42

Je hebt 36 van de 42 artikelen gezien
Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 42

Je hebt 36 van de 42 artikelen gezien
?>

Ovale salontafels

Een ovale salontafel past perfect in de woonstijlen van dit moment. De rechte en strakke hoeken worden vervangen door organisch gevormde meubels, zoals ovaal. De ovale eettafel is al een tijd populair, maar ook bij de salontafels krijg je steeds meer ovale opties. Welke tafel op deze pagina is jouw favoriet?

De stijl van jouw keuze

Binnen de ovale salontafels heb je nog genoeg keuze om een salontafel uit te kiezen die past bij de stijl van jouw woning. Ga je voor industrieel, modern en strak, landelijk of voor chique? Van marmer tot hout, van goud tot zwart en van smalle pootjes tot een stoere kruispoot. Voor ieder wat wils in de collectie.

Ga voor natuurlijke vormen

Mix de ovale salontafel met meer natuurlijke vormen in huis. Een ovale eettafel, een bankstel met een ronde afwerking of een TV-meubel met ronde hoeken. Er is steeds meer keus in rond gevormde meubels.

Maak het plaatje compleet

Heb je een keuze gemaakt voor de salontafel? Maak het plaatje dan compleet met mooie accessoires en een vloerkleed. Ook voor een vloerkleed kun je kiezen voor ovaal of rond. Plaats een mooie vaas op de tafel met droogbloemen en wat kaarsen en je hebt direct een sfeervolle bedoeling.