Filters
Sorteren
Livingfurn Salontafels Filters instellen

Livingfurn Salontafels

Het trendy merk Livingfurn heeft genoeg keuze als het aankomt op salontafels. Van organische tot strakke vormen en van hout tot marmer, je vindt het allemaal hier. Naar wat voor salontafel ben jij op zoek?

Meest bekeken

18 artikel(en)

Je hebt alle 18 artikelen gezien
Meest bekeken

18 artikel(en)

Je hebt alle 18 artikelen gezien

Veel variatie

Een salontafel is onmisbaar in jouw interieur. Of je nou een grote of een kleine zithoek hebt, een salontafel heb je altijd nodig. Het is praktisch omdat je drankje er kan staan, maar het ziet er ook gewoon super stijlvol uit. Tegenwoordig heb je onwijs veel keus in salontafels: vormen, sets, materialen, onderstellen en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Ook in het assortiment salontafels van Livingfurn vind je heel veel variatie.

Waar ben jij naar op zoek?

Heb jij al een duidelijk plaatje voor ogen waar je salontafel aan moet voldoen? Wellicht zit wat je zoekt in de collectie van Livingfurn. Nog geen idee? Geen probleem! Laat je lekker inspireren door al deze prachtige items.

Sets zijn altijd goed

Bij Livingfurn vind je diverse salontafelsets. Dit geeft een speels gezicht door ze bij elkaar te plaatsen, maar je zou er ook voor kunnen kiezen om ze apart van elkaar te plaatsen zodat je op meer plekken een tafeltje hebt staan. Veel salontafelsets komen met een marmeren blad. Kies uit de kleuren wit, zwart of groen. Ook voor het onderstel kun je nog kiezen uit zwart of goud. Is dat iets wat je zoekt?

Materiaalkeuze

Naast marmer is hout ook nog steeds een erg populair materiaal. Dit vind je daarom ook terug in de collectie salontafels van Livingfurn. Onder de houten salontafels vind je veel variatie in vormen. Je kunt kiezen uit ronde, ovale en rechthoekige salontafels of ga voor een tafel met een organische vorm. Weer eens wat anders.

Maak het plaatje compleet

Maak de zithoek helemaal of door een stijlvol vloerkleed neer te leggen. Zo krijg je direct sfeer en komt jouw salontafel helemaal goed tot zijn recht. Plaats een vaas met een mooi boeket of een stijlvolle kaarsenhouder op de salontafel voor de puntjes op de i.

Zit jouw nieuwe salontafel ertussen? Laat je nog meer inspireren door de volledige collectie van het mooie merk Livingfurn te bekijken.