Light & Living Salontafels

Maak jouw zithoek helemaal af met een prachtige salontafel van Light & Living. In de collectie van dit Nederlandse merk vind je fijne exemplaren in allerlei vormen en maten.

Neem een kijkje tussen alle modellen en shop de salontafel die jij al helemaal in je woning ziet staat.

Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 42

Je hebt 36 van de 42 artikelen gezien
Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 42

Je hebt 36 van de 42 artikelen gezien

Een trendy zithoek

Light & Living biedt een ruime collectie aan salontafels. Zo vind je altijd wel een exemplaar dat aan jouw wensen voldoet en passend is in de woonruimte. In de meeste woningen staat de salontafel in de zithoek bij het bankstel, maar wist je dat je ook andere ruimtes in je huis kunt opfleuren met een salontafel? Zo kun je deze tafel een plek geven in je slaapkamer naast een fauteuil en zo een fijn hoekje creëren waar je helemaal tot rust kan komen na een drukke dag. Zo een hoekje is natuurlijk ook een goed idee in je werk- of hobbykamer.

Alle vormen salontafels

Een salontafel van Light & Living is niet alleen een handige plek om je kopje koffie of thee neer te zetten, ook accessoires staan er prachtig op. Geef een stijlvolle vaas met droogbloemen een plaats op je salontafel en zet er een trendy kaarshouder naast om het geheel helemaal af te maken. Qua vormen vind je bij Light & Living eigenlijk voor ieder wel wat wils. Een ronde salontafel wordt alleen of als set verkocht. Dit formaat tafel staat speels en is handig met rondlopende kleine kinderen; ze kunnen zich niet stoten aan de punten. Rechthoekige salontafels zien we erg vaak terugkomen in interieurs. Op deze vorm tafel heb je veel plek op bet blad. Je zet er eenvoudig een groot dienblad neer, naast wat fijne accessoires. Wil je graag een wat meer opvallende salontafel in je woonruimte neerzetten, bekijk dan eens de tafels met een organische vorm. Deze vorm houdt het midden tussen een rond en een rechthoekig exemplaar.

Bekijk de salontafels van Light & Living en maak je keuze. Het enige wat je dan nog mist is een comfy bankstel en een heerlijk zacht vloerkleed. Shop alles voor jouw zithoek bij online woonwinkel Sohome.