Filters
Sorteren
BePureHome Salontafels Filters instellen

BePureHome Salontafels

Op zoek naar een salontafel om je zithoek helemaal mee af te maken? Neem dan een kijkje bij het merk BePureHome. Met de salontafels van dit designmerk geef je jouw woonkamer een stoere look en een natuurlijke uitstraling.

Bekijk de salontafels van BePureHome hieronder voor een stijlvolle toevoeging aan jouw zithoek.

Meest bekeken

10 artikel(en)

Je hebt alle 10 artikelen gezien
Meest bekeken

10 artikel(en)

Je hebt alle 10 artikelen gezien

Een multifunctioneel meubel

Een salontafel is het meubel dat midden in de zithoek een echte eyecatcher is. Daarom is een salontafel onmisbaar en een stijlvolle toevoeging aan jouw zithoek. Een nieuwe salontafel kan de woonkamer een hele andere look geven. Kies voor de salontafel die mooi past in jouw interieur en mooi staat bij het vloerkleed en de bank.

Naast stijlvol is een salontafel natuurlijk ook heel functioneel. De tafel is natuurlijk heel handig om alle snacks op te zetten tijdens je filmavond, maar je kan er ook je leukste accessoires op kwijt. Neem bijvoorbeeld een mooi koffietafelboek, een aantal van je favoriete magazines of mooie kaarsen. Als je veel spullen hebt die je kwijt wil kun je kiezen voor een salontafel met meer opbergruimte. Ook kun je gaan voor een salontafel die bestaat uit twee kleinere tafeltjes. Zo kun je het helemaal eigen maken door ze neer te zetten op de manier die het best staat in jouw interieur.

Mix and match

Met de verschillende elementen in jouw zithoek kun je kiezen om alles in dezelfde stijl te doen, maar je kunt natuurlijk ook meerdere interieurstijlen mixen. Maak bijvoorbeeld een chique bank wat stoerder door het te combineren met een zwart metalen salontafel. Als je veel strakke meubels hebt kun je de keuze maken om voor een ronde salontafel te gaan. Ook kun je in een kleurige kamer kiezen voor een rustige salontafel, zo krijg je meer variatie in je zithoek.