Ronde tafels

Sohome biedt een ruime collectie ronde tafels in verschillende kleuren en afmetingen.

Heb je jouw favoriete ronde tafel gevonden? Voordat je het weet staat hij in jouw woonkamer!

Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 957

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Je hebt 36 van de 957 artikelen gezien
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 957

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Je hebt 36 van de 957 artikelen gezien
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Voordeel ronde tafels

Wat is het voordeel van een ronde tafel? Die vraag kun je jezelf stellen als nog twijfelt wat voor soort tafel je wilt aanschaffen. Het grote voordeel is dat hij veel gezelliger is dan een rechthoekige tafel. Zit je er met je vrienden of gezin allemaal omheen, dan hoeft niemand naar voren of achteren te buigen om met de ander te praten.

Een ronde tafel is perfect voor twee of vier personen. Bij zes personen is een grotere kamer vereist, want dan neemt zo'n tafel meer ruimte in beslag dan andere tafels. In een kleine keuken is een smalle eettafel bijvoorbeeld veel praktischer.

Ronde tafels in verschillende modellen

Ronde tafels zijn prettig om aan te eten, maar net zo geschikt voor een gezellig kopje koffie of een ander drankje. Ook op het terras of in de tuin bewijzen ze goede diensten. Sohome.nl heeft een speciale categorie tuintafels, maar in principe kun je iedere tafel buiten neerzetten.

Een rond model tafel kan ook naast de bank als bijzettafeltje worden gebruikt. Sommige modellen kun je uitschuiven tot een rechthoekige tafel. Dat is bijvoorbeeld ideaal als je in een woning met weinig ruimte veel woonmogelijkheden wilt creëren.

Ronde tafel van Sohome

De meeste merken op Sohome.nl hebben ronde tafels in hun assortiment.

Met de filter kies je bij de tafels voor rond en vervolgens kun je op je gemak de verschillende tafels van de diverse aanbieders bekijken. Met één klik op de muis leg je ook meteen het gewenste materiaal vast. Kijk ook even naar de passende eetkamerstoelen en de accessoires die je om je tafel kunt zetten.

Heb je interesse gekregen in een ronde tafel van Sohome? Wanneer je vandaag een bestelling plaatst, heb je eettafel binnen no time in huis. Wie weet heb jij binnenkort een prachtig exemplaar van Sohome in de eet- of woonkamer staan. Ben je in plaats van een ronde eettafel op zoek naar een ronde salontafel hout, ronde eettafel uitschuifbaar, ronde salontafel industrieel, ronde witte eettafel, ronde eettafel hout, ronde bijzettafelronde salontafel of een ronde eettafel? Ook deze variant eettafel bestel je eenvoudig & snel bij Sohome.