WOOOD Eettafel

De eettafels van het merk WOOOD geven iedere eetkamer een stoere look. Ga voor een ronde eettafel of kies voor een boomstam eettafel met een stalen frame.

WOOOD heeft de perfecte eettafel voor in ieder interieur. Bekijk de hele collectie WOOOD eettafels hieronder.

Meest bekeken

31 artikel(en)

Je hebt alle 31 artikelen gezien
Meest bekeken

31 artikel(en)

Je hebt alle 31 artikelen gezien

Stoere eetkamer

Voor een eetkamer met een stoere look is het merk WOOOD perfect. WOOOD heeft veel meubels met een stoere en eigentijdse look die vaak goed te herkennen is. De houten eettafels met stalen onderstel zien er stoer en robuust uit, maar hebben ook een lichte uitstraling. De eettafels van WOOOD zijn er in verschillende vormen. Het merk heeft ronde, ovale en rechthoekige eettafels. WOOOD heeft voor in iedere ruimte de perfecte eettafel waar heerlijk aan gegeten kan worden.

Stijlvol tafelen

Een eettafel is misschien wel een van de belangrijkste meubels in huis. Aan tafel heb je heerlijke diners, kun je met vrienden en familie borrelen en heb je de beste gespreken. Hier zijn natuurlijk ook leuke en comfortabele eetkamerstoelen voor nodig. Ga voor eetkamerstoelen van WOOOD om comfortabel en stijlvol te tafelen.

De eethoek is natuurlijk nog niet helemaal compleet met alleen een eettafel en eetkamerstoelen. Voor een sfeervolle eetkamer is een mooie hanglamp essentieel. Door het warme licht krijgt de eethoek een gezellige uitstraling. Ook is het leuk om een mooie buffetkast in de eetkamer te plaatsen. Hier mee kan je jouw mooiste servies een perfect plekje geven.