Filters
Sorteren
Ronde eettafels uitschuifbaar Filters instellen
Kleur
 1. ZwartZwart1
 2. WitWit1
 3. HoutHout1
Prijs
 1. 432
  tot
  500
Uitschuifbaar
 1. Niet uitschuifbaar 60
 2. Uitschuifbaar 3
Merk
 1. Kave Home 2
 2. WOOOD Exclusive 1

Ronde eettafels uitschuifbaar

Of je nu een grote eettafel met plaats voor 10 personen zoekt of een compacte eettafel om de ruimte efficiënt te gebruiken; er is keuze genoeg in de collectie van Sohome.

Ook de vorm en de uitstraling van de tafel zijn niet geheel onbelangrijk, daarom bieden we je een prachtige collectie eettafels aan die jouw keuken of eetkamer absoluut iets extra’s geven. Bij Sohome vind je ongetwijfeld de eettafel die je zoekt.

Meest bekeken

3 artikel(en)

Meest bekeken

3 artikel(en)

Ruime collectie ronde uitschuifbare eettafels bij Sohome

De ronde uitschuifbare eettafel is weer helemaal terug als centrale plek in huis. Bij Sohome.nl bieden we je daarom een prachtige collectie eettafels die jouw keuken of woonkamer absoluut iets extra’s geven. De ideale eettafel kan makkelijk de ochtendspits bij het gezinsontbijt aan, biedt voldoende ruimte voor gezellig en uitgebreid tafelen met dierbaren en functioneert daarnaast vaak als handige werkplek. De moderne eettafel is niet alleen praktisch, maar ook nog een echte sfeermaker en mag gezien worden door zijn mooie vormgeving. Bij Sohome vind je een uitgebreide collectie eettafels voor je keuken of woonkamer, die zeker aan je wensen zal voldoen!

Ben je op zoek naar een landelijke eettafel, boomstam eettafel of een ronde witte eettafel? Deze en nog vele andere soorten eettafels bestel je bij Sohome.

Aandachtspunten bij zoektocht naar ronde uitschuifbare eettafel

Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een ronde eettafel die uitschuifbaar is? Allereerst is het belangrijk de beschikbare ruimte in huis op te meten. Denk niet alleen aan de omvang van de tafel, maar ook aan de stoelen. Heb je nog stoelen van een oude tafel of schaf je meteen nieuwe stoelen aan? Let er in dat geval op hoeveel ruimte de tafel mét alle stoelen in beslag neemt. Daarmee voorkom je eventuele teleurstellingen. Houd er dan ook rekening mee of de stoelen wel of geen armleuning hebben, want dat soort extraatjes nemen de nodige plaats in beslag.

De meeste van onze uitschuifbare ronde eettafels zijn op voorraad, hetgeen korte bezorgtijden garandeert. Ben je op zoek naar een houten eettafel, eettafel industrieel, witte eettafel, ronde eettafel, ovale eettafel of uitschuifbare eettafel? Deze eet tafel en nog vele andere soorten eettafels bestel je bij Sohome. Goedkope eettafel kopen? Ook dan ben je bij Sohome aan het juiste adres. Wij bieden namelijk de laagste prijzen van de Benelux. Je hebt recht op 30 dagen retour. Zelfs achteraf betalen is mogelijk!