Filters
Sorteren
Ronde eettafels hout Filters instellen
Kleur
 1. HoutHout15
 2. WitWit11
 3. ZwartZwart4
 4. BruinBruin3
 5. GrijsGrijs2
 6. ChroomChroom1
Prijs
 1. 159
  tot
  1196
Lengte
 1. 70cm
  tot
  155cm
Diameter
 1. 75cm
  tot
  155cm
Uitschuifbaar
 1. Niet uitschuifbaar 28
 2. Uitschuifbaar 2
Materiaal tafelblad
 1. Hout 30
 2. Steen / Beton 5
 3. Glas 4
Materiaal onderstel / poten
 1. Metaal / Staal 14
 2. Hout 12

Ronde eettafels hout

Of je nu een grote eettafel met plaats voor 10 personen zoekt of een compacte eettafel om de ruimte efficiënt te gebruiken; er is keuze genoeg in de collectie van Sohome.

Ook de vorm en de uitstraling van de tafel zijn niet geheel onbelangrijk, daarom bieden we je een prachtige collectie eettafels aan die jouw keuken of eetkamer absoluut iets extra’s geven. Bij Sohome vind je ongetwijfeld de eettafel die je zoekt.

Meest bekeken

30 artikel(en)

Meest bekeken

30 artikel(en)

Kies voor gezelligheid met een ronde eettafel in hout

Een ronde eettafel brengt een aangename sfeer in de kamer. In tegenstelling tot bij vierkante of rechthoekige tafels, zitten bij ronde tafels alle tafelgenoten naar elkaar toe gekeerd. Dit bevordert gesprekken en de sfeer aan tafel. Een eettafel in hout brengt daarbij ook nog een vleugje natuur in huis. Je vindt ronde houten eettafels in moderne stijl: Kave Home en Interstil bijvoorbeeld.

Eleonora brengt robuuste eettafels, bij Woood kun je een landelijke tafel kopen. Pin je hier echter niet op vast: er is een heel groot aanbod aan ronde eettafels in hout en dit bij de verschillende merken van meubels. Wij helpen jou alvast bij de keuze van jouw ideale houten eettafel.

Waarop letten bij de aanschaf van een ronde eettafel van hout?

Kleed je eetkamer stijlvol aan

Naast je tafel zijn ook je stoelen en kasten van groot belang. Kies je eettafel in functie van de sfeer die je wilt creëren. Kies daarbij accessoires en mooie verlichting in dezelfde stijl. Kies voor een spiegel of een klok die perfect passen bij je ronde houten eettafel. En misschien vind je ook een stijlvol vloerkleedje. Al deze elementen samen maken dat je eettafel volledig tot haar recht komt.

De meeste van onze ronde eettafels met een houten tafelblad zijn op voorraad, hetgeen korte bezorgtijden garandeert. Ben je op zoek naar een eettafel met houten tafelblad, industriële eettafel, witte eettafel, ronde eettafel, ovale eettafel of uitschuifbare eettafel? Deze eettafel en nog vele andere soorten eettafels bestel je bij Sohome. Goedkope eettafel kopen? Ook dan ben je bij Sohome aan het juiste adres. Wij bieden namelijk de laagste prijzen van de Benelux. Je hebt recht op 30 dagen retour. Zelfs achteraf betalen is mogelijk!