Ronde eettafels

Een ronde eettafel staat erg stijlvol in je eetkamer en geeft daarnaast een gezellige sfeer in de eethoek. Jouw nieuwe ronde eettafel shop je online bij Sohome!

Maak een keuze uit onze trendy modellen en wij bezorgen je ronde eettafel gratis op afspraak bij je thuis.

Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 251

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Je hebt 36 van de 251 artikelen gezien
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 251

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Je hebt 36 van de 251 artikelen gezien
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Uitgebreide collectie ronde eettafels bij Sohome

Voor ronde eettafels zit je helemaal goed bij Sohome. Waarom? Wij zorgen voor veelzijdigheid en kwaliteit wanneer het aankomt op ronde eettafels. Wanneer mensen naar een restaurant gaan, prefereren zij vaak een ronde tafel. Op deze manier kan iedereen op gelijk niveau met elkaar converseren. Dit is gezellig en ook handig. Maar waarom niet deze voordelen in huis halen? Sohome is de expert wanneer het aankomt op ronde eettafels. Zoek je eettafels van bekende merken als Eleonora of bijvoorbeeld Kave Home? Wij hebben wat je zoekt, en nog veel meer.

Bij Sohome is het immers belangrijk dat jij een ruime keuze hebt wanneer je zoekt naar een ronde eettafel. Zo tref je op de website verschillende formaten, zoals een ronde eettafel 110 cm, kleuren en stijlen. Alles om ervoor te zorgen dat jij iets vindt dat goed past bij jouw huisinrichting. Zie jij jezelf al zitten aan een prachtige ronde eettafel met een warme kop koffie? Of met een heerlijke maaltijd, terwijl je gezellig praat met vrienden en familie? Met de ronde eettafels van Sohome.nl wordt dit idee werkelijkheid!

Ronde eettafels voor de liefhebber van een subtiele en/of moderne inrichting

Wij hebben ronde eettafels in het assortiment van verschillende merken. Ook heb je ruime keuze als het aankomt op het soort stijl dat je zoekt voor je ronde eettafel. Maar wat hebben alle ronde eettafels gemeen? Ze zijn stuk voor stuk on trend. De ronde eettafels hebben een moderne 'touch' en passen door de subtiele ontwerpen in uiteenlopende inrichtingen.

Daarnaast hebben de ronde eettafels van Sohome nog een overeenkomst: ze zijn stuk voor stuk van uitmuntende kwaliteit. Onze specialisten selecteren alle ronde eettafels op de website met zorg. Zij kijken of het hout stevig en degelijk is, of de ronde eettafel goed in elkaar zit en of het hout wel op legale wijze gewonnen is. Op deze manier kun je altijd rekenen op een prachtige tafel die veel toevoegt aan jouw inrichting. De ronde eettafels zijn stuk voor stuk duurzaam en gaan dus lang mee. Voor langere tijd kun je genieten van de gemakken en de stijlvoordelen van de ronde eettafels van Sohome!

Tips voor het inrichten van een ruimte met ronde eettafel

Ronde eettafels fungeren als het middelpunt van een ruimte. Een ronde tafel kan niet in een hoek worden weggezet. Dat is ook de reden dat ronde tafels over het algemeen perfect zijn om te gebruiken als ronde eetkamertafels. Het middelpunt van gezelligheid: de plek waar men samenkomt. Of dat nu is voor een lekker ontbijt op zondag, of een huisvergadering op maandagavond. Aan een ronde tafel kun je heerlijk met elkaar converseren en is iedere partij gelijk aan tafel.

En als je dan de keuze hebt gemaakt voor een ronde tafel, wat zijn dan leuke tips qua combineren? Zie hieronder een handige lijst!

• Heb je een licht gekleurde ruimte? Dan staat een ronde eettafel in witte kleur vaak erg goed. Hierbij kun je kiezen voor grijze stoelen: dit levert een stijlvol contrast op.
• Kies je voor een donker exemplaar? Dan passen donkere stoelen vaak goed.
• Wist je dat houten ronde eetkamertafels vaak passen in allerlei inrichtingen? Of het nu gaat om een moderne inrichting, of juist een klassieke inrichting. Het kan allebei!

Met deze lijst kom je vast al een stukje verder bij het maken van een keuze. Maar uiteindelijk geldt natuurlijk dat je moet kiezen voor een tafel die je zelf mooi vindt! Gelukkig hebben wij een ruim assortiment waardoor iedereen iets moois kan vinden!

Heb je interesse gekregen in een ronde eettafel van Sohome? Wanneer je vandaag een bestelling plaatst, heb je de ronde eetkamertafel binnen no time in huis. Wie weet heb jij binnenkort een prachtig exemplaar van Sohome in de eet- of woonkamer staan. Ben je in plaats van een ronde eettafel op zoek naar een houten eettafel, eettafel in de kleur wit, ovale eettafel, industriële eettafel of uitschuifbare eettafel? Ook deze variant eettafel bestel je eenvoudig & snel bij Sohome.