Rivièra Maison Eettafels

De eettafels van Rivièra Maison zijn er in veel verschillende vormen en maten. Of je nou op zoek bent naar een grote eettafel voor het familiediner of een compacte eettafel in een ronde vorm. Bij Rivièra Maison vind je jouw geschikte eettafel.

Meest bekeken

26 artikel(en)

Je hebt alle 26 artikelen gezien
Meest bekeken

26 artikel(en)

Je hebt alle 26 artikelen gezien

Eethoek

Een eettafel is niet alleen een plek om te dineren en te borrelen met vrienden maar dient ook vaak als thuiswerkplek. Juist omdat de eettafel om meerdere momenten op de dag van belang is, is een goede functionele eettafel essentieel. Bij het kiezen van een eettafel is het belangrijk dat je rekening houdt met de ruimte. Voor een ruime eethoek dan is een rechthoekige eettafel ideaal. Kies dan eens voor een eetkamerbank in combinatie met een eetkamerstoelen. Dit zorgt voor een nieuwe en eigentijdse look. Daarnaast is het ook nog eens praktisch, want je schuift de eetkamerbank zo onder de tafel.

Een ronde eettafel is ideaal voor de kleinere eethoeken. Het biedt voldoende zitplek aan zonder veel ruimte in te nemen. Zorg hierbij wel dat er aan beide kanten van de tafel vrij ruimte is, zo houd je het optisch ruim. Maar ook een uitschuifbare tafel is een ideale oplossing. Op de momenten dat meer ruimte gewenst is schuif je de tafel eenvoudig uit en heb je voldoende plek voor alle gasten.

De collectie van Rivièra Maison

In de collectie van Rivièra Maison vind je verschillende soorten eettafels. Gaat je voorkeur uit naar een huiselijk en romantische stijl? De Driftwood Collection van Rivièra Maison is gemaakt van oude deuren. Dit in combinatie met het decoratieve onderstel zorgt voor een landelijke sfeer. Ben je meer opzoek naar de industriële variant? In de collectie van Riviera Maison vind je diverse eettafels met een metalen frame. Dit geeft jouw eethoek een stoere touch. Voor elke interieur stijl is er dus een passend model.