Rechthoekige eettafels

Een rechthoekige eettafel is de meest gekozen vorm tafel. Deze vorm is praktisch, omdat er veel mensen aan passen. Ook is het een tijdloos item dat eigenlijk altijd ‘on trend’ is.

Bij Sohome vind je rechthoekige eettafels in allerlei stijlen en maten. Ga bijvoorbeeld voor een houten eettafel of kies voor betonlook.

Meest bekeken

Artikelen 181 tot 216 van 369

Je hebt 216 van de 369 artikelen gezien
Meest bekeken

Artikelen 181 tot 216 van 369

Je hebt 216 van de 369 artikelen gezien

Een rechthoekige eettafel van Sohome.nl is precies de tafel die je nodig hebt om je eetkamer of keuken extra stijlvol en functioneel te maken. Merken als Kave Home, Rivièra Maison en Eleonora bieden talloze rechthoekige tafels voor verschillende woonstijlen, van modern tot klassiek. Als je je eetkamer een strakke en verzorgde, strakke indruk wil geven, dan zijn dergelijke eettafels van Sohome.nl een must!

Rechthoekige eettafels, functioneel en stijlvol

Rechthoekige tafels bieden de perfecte balans tussen functioneel én stijlvol. Bij Sohome vind je verscheidene modellen die perfect passen in een landelijke stijl. De combinatie van houten, schuin lopende poten die elkaar doorkruisen en een glazen tafelblad maken veel modellen perfect voor een dergelijke woonstijl. Ook zijn er wat klassiekere eettafels, op basis van roodachtig massief mangohout met een ietwat verouderde look - perfect voor de klassieke woning!

Rechthoekige tafels met een industriële look behoren ook tot de mogelijkheid. Het gebruik van mat afgewerkt iepenhout en een gietijzeren poot als basis staat garant voor een industriële look, terwijl bij andere modellen hetzelfde effect wordt bereikt dankzij fijne latten van mangohout en stoere, dikke stalen poten.

Vertrouw op Sohome.nl voor de perfecte rechthoekige eettafel

Een rechthoekige tafel staat symbool voor een strak en verzorgd interieur. Met het gezin tafelen wordt zoveel aangenamer en eenvoudiger dankzij een dergelijke tafel. Er passen namelijk veel mensen aan. Vertrouw je op Sohome.nl voor je eettafel, dan kan je daarbij zeker zijn van een snelle levering en méér dan aangename prijzen.

De meeste van onze rechthoekige eettafels zijn op voorraad, hetgeen korte bezorgtijden garandeert. Ben je op zoek naar een houten eettafel, industriële eettafel, witte eettafel, eettafel met ronde vorm, ovale eettafel of uitschuifbare eettafel? Deze eettafels en nog vele andere soorten eettafels bestel je bij Sohome. Je hebt recht op 30 dagen retour. Zelfs achteraf betalen is mogelijk!