Filters
Sorteren

Light & Living Eettafels

Neem plaats aan een Light & Living eettafel. De tafels in de collectie van dit Nederlandse merk zijn stuk voor stuk stijlvol.

Shop hier de eettafel van jouw dromen. Eet smakelijk!

Meest bekeken

14 artikel(en)

Je hebt alle 14 artikelen gezien
Meest bekeken

14 artikel(en)

Je hebt alle 14 artikelen gezien

Alle vormen eettafels

De eettafel verdient een prominente plek in je woning. Je zit er soms vaker aan dan op je bankstel. Zorg er daarom voor dat je eettafel helemaal aan jouw woonwensen voldoet. In de collectie van Light & Living vind je trendy eettafels die in een moderne woning prachtig zullen staan. Ga je voor een ronde tafel of houd je meer van een rechthoekig exemplaar? Aan een ronde tafel kun je elkaar makkelijker aankijken wat erg fijn kan zijn tijdens een familiediner, terwijl je aan een rechthoekige eettafel weer wat meer plek hebt. Deze vorm tafel past daarnaast ook beter in een smalle ruimte.

Een stijlvolle eethoek

Maak jouw eethoek helemaal af met een Light & Living eettafel en een fijne set eetkamerstoelen. Zo maak je van jouw eetgedeelte een trendy geheel waar niet alleen jij graag zit, maar ook vrienden en familie graag plaatsnemen. Bij het kiezen van een eettafel en stoelen is het ten eerste handig om te kijken naar de hoogte van de onderkant van de tafel in combinatie met de zithoogte van de eetkamerstoelen. Vaak zijn deze hoogtes precies goed, zodat je comfortabel zit en je niet met je benen tegen de onderkant van de eettafel komt. Ook is het goed om te checken hoeveel eetkamerstoelen er rondom de tafel passen. Dit hangt niet alleen af van het formaat eettafel, maar ook van de eetkamerstoel. Een wat bredere stoel met armleuningen neemt natuurlijk meer ruimte in beslag dan een smalle eetkamerstoel zonder armsteun. Bij Sohome vind je naast eetkamerstoelen ook eetkamerbanken. Deze banken zijn ideaal om aan je eettafel te plaatsen, zeker als je niet zoveel plek in je eethoek hebt.

Bekijk de gehele collectie eettafels van Light & Living bij Sohome en maak je keuze. Shop eenvoudig jouw favoriete eettafel en geniet van de vele voordelen.