Eleonora eettafel

Aan een eettafel spendeer je veel tijd. Hoe fijn is het dan als je eethoek helemaal naar jouw wens is ingericht? Met een eettafel van Eleonora weet je zeker dat je een stijlvol geheel creëert.

Verschillende vormen en materialen: bij Sohome vind je dé eettafel van je dromen. Neem een kijkje hieronder en shop ze.

Meest bekeken

30 artikel(en)

Je hebt alle 30 artikelen gezien
Meest bekeken

30 artikel(en)

Je hebt alle 30 artikelen gezien

De show stelen

De eettafel is een belangrijk meubel in huis. Sommige mensen zitten vaker aan de eettafel dan op een bankstel. Het is dus belangrijk dat je eettafel niet alleen stijlvol is, maar dat je er ook comfortabel aan kunt zitten. Denk dan aan een goede hoogte van het blad ten opzichte van je eetkamerstoelen, zodat je jouw benen makkelijk over elkaar kunt doen. Ook is het fijn als het blad is afgewerkt, zodat ‘ie niet ruw aanvoelt. In de collectie van Eleonora vind je prachtige eettafels die zeker de show stelen in je eethoek.

Een stijlvol geheel

Plaats er een mooie set eetkamerstoelen aan en maak van je eetkamer een stijlvol geheel. Een eettafel van Eleonora geeft je eethoek echt iets extra’s. Aan de tafel kan je ontbijten met je gezin, tussen de middag lunchen en ’s avonds uitgebreid dineren met familie en vrienden.

Ruimtelijke eethoek

Bekijk, voordat je een tafel uitkiest, de ruimte die je hebt in je eethoek. Het is handig als je nog wat ruimte om de eettafel hebt, zodat je er makkelijk omheen kunt lopen. In de collectie eettafels van Eleonora vind je allerlei modellen in verschillende vormen. Ga je voor een ronde eettafel of toch een rechthoekige variant? Een ronde eettafel heeft als voordeel dat je iedereen makkelijk aan kunt kijken. Hoe leuk als je een intiem diner hebt georganiseerd met familie. Zo praat je eenvoudig met iedereen. Ook is een ronde tafel handig met kinderen; ze kunnen niet tegen scherpe punten aanlopen.

Een rechthoekige eettafel past weer beter in een smalle ruimte. Je kunt er ook voor kiezen om de tafel wat dichterbij de muur te plaatsen en een eetkamerbank tegen de wand te zetten. Zo houd je nog meer plek over. Qua materialen zie je bij Eleonora vooral veel houtsoorten, zoals mangohout en teakhout. Een houten eettafel geeft je interieur meteen een stijlvolle sfeer. Ook een combinatie van hout en staal komt veel voor bij dit merk. Het staal geeft het geheel een stoere look.

Bij Sohome vind je de gehele Eleonora eettafel collectie. Neem een kijkje, gebruik de filters om je favoriet te vinden en shoppen.