Filters
Sorteren

DTP Home Eettafel

In de collectie van DTP Home vind je prachtige, robuuste eettafels. Voor elke eethoek is wel een perfecte tafel te vinden.

Of je nu gaat voor een ronde, ovale of rechthoekige eettafel, bij DTP Home vind je zeker waar je naar op zoek bent. Bekijk de collectie hieronder en tafel lekker na!

Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 43

Je hebt 36 van de 43 artikelen gezien
Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 43

Je hebt 36 van de 43 artikelen gezien

Een natuurlijke look

De eettafels in de collectie van DTP Home zijn allen (deels) gemaakt van gerecycled hout. Deze materiaalsoort geeft niet alleen een natuurlijke look aan je eethoek, maar kan ook nog eens goed tegen een stootje. Qua onderstel valt er te kiezen uit metaal en hout. De combinatie van een houten blad en metalen poten heeft een stoere look, terwijl een tafel helemaal vervaardigd van hout wat klassieker oogt.

Goed om te weten

Belangrijk om te bedenken voor de aanschaf van een eettafel, is ten eerste welk formaat er in jouw woonruimte past. Heb je een ruime eethoek of misschien zelfs een eetkamer? Of is de eethoek in je woning wat kleiner van stuk? Meet de ruimte op en zorg dat er nog genoeg plek rondom de tafel is zodat je er makkelijk omheen kunt lopen en eetkamerstoelen kunt aanschuiven. Een ronde eettafel is een goede keuze als je eetruimte niet zo groot is. Deze vorm tafel heeft geen rechte hoeken en neemt niet zoveel ruimte in beslag. Je kunt er dus goed omheen lopen. Een ander voordeel is dat je iedereen aan tafel goed kunt aankijken en gezellig kunt praten. Natuurlijk zijn er ook rechthoekige eettafels in de collectie van DTP Home te vinden die wat kleiner zijn en dus prima passen in de meeste eethoeken.

Het tweede punt waar je goed op moet letten is het onderstel. Zo heeft een tafel met een onderstel in het midden als voordeel dat je eigenlijk overal een stoel neer kunt zetten en languit met je benen kunt zitten. Bij een eettafel met poten aan de zijkanten van de tafel is dat iets lastiger, maar daar tegenover staat dat deze tafel net wat steviger staat.

Eerlijk hout

DTP Home staat bekend om het gebruik van gerecycled hout. In de meeste gevallen wordt teakhout gebruikt. Deze houtsoort is goed te onderhouden en heeft een fijne, warme look. Het hout komt onder andere uit oude huizen in Azië. De eettafels zijn dus stuk voor stuk uniek en ook nog eens erg duurzaam.

Bekijk de collectie eettafels van DTP Home bij Sohome. Bij Sohome vind je alle tafels van dit merk. De meeste tafels zijn snel leverbaar, zodat jij binnenkort al aan een fijne tafel aanschuift.