Houten eettafels

Je shopt hier ons uitgebreide assortiment houten eettafels. De houten eettafel is al jaren populair en voorlopig ook nog zeker niet weg te denken uit ons interieur. Je vindt variaties genoeg in vorm, kleur en maat.

Voor ieder wat wils, kies hier jouw favoriet en wij bezorgen je houten eettafel gratis op afspraak bij je thuis!

Meest bekeken

Artikelen 37 tot 72 van 184

Je hebt 72 van de 184 artikelen gezien
Meest bekeken

Artikelen 37 tot 72 van 184

Je hebt 72 van de 184 artikelen gezien

Breng leven in je eetkamer met houten eettafels!

Een houten eettafel is ongetwijfeld een van de beste meubelstukken die je kan kiezen om je eetplaats of keuken nieuw leven in te blazen. Tower Living, Interstil en Kave Home zijn enkele van de beste merken voor houten eettafels. Het gebruik van een natuurlijk materiaal in een dergelijke tafel maakt het de perfecte oplossing voor zowel landelijke als klassieke en industriële stijlen, maar ook bijvoorbeeld een Scandinavisch interieur kan bij een eettafel uit hout baten.

Van eettafels met een robuust tafelblad voor een industriële keuken tot elegantere modellen die bij een strakke, moderne inrichting passen, alles kan. Daarbij geniet je bij Sohome.nl ook nog eens van voordelige prijzen en een snelle levering van je bestelling!

Een houten eettafel die je eetplaats meer dan waard is

Hout mag dan wel een vanzelfsprekend materiaal lijken, tal van modellen binnen het aanbod bewijzen dat er ook een luxe en huiselijk sfeer mee bereikt kan worden. Brix is het perfecte voorbeeld van een merk dat natuurlijk ogend hout gebruikt om een robuuste eettafel te maken. De aanwezigheid van metalen, ietwat landelijke poten en onderstel helpen daar natuurlijk bij. Eleonora gaat enigszins dezelfde kant op, maar veel tafels van dit merk zijn toch wel iets verfijnder door de verzorgde afwerking van het acaciahout, de laklaag en de stalen poten. Zowel vierkante als ronde modellen behoren overigens tot dit gamma, waardoor er dus voor elk soort eetplaats wel een oplossing bestaat!

Hout als ultieme luxe materiaal in je eetkamer

Wie zegt echter dat hout enkel geschikt is om en robuuste, landelijke look te creëren? Sohome.nl weet dat het ook anders kan en dankzij merken als Interstil wordt dat duidelijk. Heel wat modellen van dit merk bestaan uit walnootfineer hout en zijn op die manier afgewerkt en gelakt dat ze een moderne look hebben. Deze houten eettafels ogen strakker en soberder doordat er minder kleurvariatie in het hout zit, maar dat neemt niet weg dat ze perfect zijn om een huiselijke, gezellige atmosfeer te creëren. Voeg daaraan toe dat verscheidene modellen uitschuifbaar zijn en je hebt de perfecte eettafel voor in je woning.

Een luxueuze look creëren met hout, dat is iets waar trouwens ook Kave Home in slaagt. Veel modellen van dit merk zijn vervaardigd uit lichtgekleurd hout, waardoor ze meteen veel jeugdiger en dus moderner ogen. Ook het stalen onderstel, dat op een unieke manier aan het tafelblad is bevestigd, versterkt dat unieke effect.

Sohome.nl verwent je bij de zoektocht naar een houten eettafel

Geniet van voordelige prijzen en een snelle levering van je houten eettafel dankzij de uitstekende service van Sohome.nl. De grote voorraad garandeert in elk geval dat je binnen de kortste keren precies de houten eettafel vindt die jij nodig hebt om je eetplaats nieuw leven in te blazen en dat wordt natuurlijk nog beter als je weet dat je voor een bestelling vanaf 50 euro geen vervoerskosten betaalt in zowel België als Nederland. De perfecte combinatie van voordelen, die vind je dus ongetwijfeld bij Sohome.nl!

Ben je op zoek naar een vierkante eettafel, ronde eettafel uitschuifbaar, glazen eettafel of een design eettafel? Deze en nog vele andere soorten eettafels bestel je bij Sohome. Ben je in plaats van een houten eettafel op zoek naar een ronde eettafel hout, witte eettafel, eettafel ovaal, uitschuifbare eettafel, industriële eettafel of ronde eettafel? Ook deze variant eetkamer tafel bestel je eenvoudig & snel bij Sohome.