Filters
Sorteren
WOOOD bureaus Filters instellen
Kleur
 1. ZwartZwart4
 2. GrijsGrijs4
 3. WitWit1
 4. GroenGroen1
Prijs
 1. 99
  tot
  350
Lengte
 1. 70cm
  tot
  145cm
Hoogte
 1. 70cm
  tot
  125cm

WOOOD bureaus

Het perfecte bureau voor in jouw thuiskantoor of slaapkamer vind je in de collectie van het merk WOOOD. De eigentijdse designs geven de hele kamer een stoere look.

Met de bureaus van WOOOD kun je stijlvol en functioneel te werk gaan. Bekijk de collectie hieronder.

Meest bekeken

12 artikel(en)

Je hebt alle 12 artikelen gezien
Meest bekeken

12 artikel(en)

Je hebt alle 12 artikelen gezien

Home office

Als je veel thuiswerkt is het heel belangrijk dat je een comfortabele werkplek hebt. Het is natuurlijk nog leuker als deze werkplek er ook stijlvol uit kan zien. Met de bureaus van WOOOD kun je georganiseerd, comfortabel en stijlvol werken. Heb je veel spullen die je kwijt moet in je bureau? Ga dan voor een bureau met veel lades en opbergruimtes. Wil je het liever simpel en minimalistisch houden? Kies dan een bureau met een metalen frame en een strakke vormgeving.

Een stijlvolle werkplek

Naast een bureau zijn er nog veel meer dingen die je niet kunt missen in jouw kantoor aan huis. Iets wat je zeker nodig gaat hebben bij je bureau is een goede bureaustoel. Het is heel belangrijk dat je voor een goede bureaustoel kiest, zodat je de werkdag zo comfortabel mogelijk doorkomt. Ook is het handig om een goede lamp te hebben, zodat je tot in de late uren door kan werken. Ga voor een hanglamp voor licht in de hele kamer of kies voor een tafellamp die jouw bureau goed kan oplichten.

Heb je meer inspiratie nodig voor jouw home office? Bekijk dan de inspiratiepagina op Sohome. Hier staan de mooiste producten voor in jouw home office. Als jouw thuiskantoor wel een upgrade kan gebruiken is het bekijken van de inspiratiepagina zeker de moeite waard!