Filters
Sorteren
Kave Home Bureaus Filters instellen
Kleur
 1. ZwartZwart4
 2. WitWit3
 3. HoutHout2
 4. BeigeBeige1
 5. TransparantTransparant1
Prijs
 1. 145
  tot
  666
Lengte
 1. 80cm
  tot
  125cm
Hoogte
 1. 70cm
  tot
  130cm

Kave Home Bureaus

Een goed bureau is de basis voor een prettige thuiswerkplek. In de collectie van Kave Home zitten een paar parels waar je heerlijk aan kunt werken. Voor welk bureau ga jij?

Meest bekeken

15 artikel(en)

Je hebt alle 15 artikelen gezien
Meest bekeken

15 artikel(en)

Je hebt alle 15 artikelen gezien

Bureaus voor in iedere kamer

Iedereen heeft andere eisen aan een bureau. De een wil een ruim bureau met veel opbergruimte en de ander houdt meer van een simpel en minimalistisch bureau. Kave Home heeft voor ieder thuiskantoor het ideale bureau. Toch is een bureau niet alleen voor in een home office. Een stijlvol bureau staat ook goed in de slaapkamer. Ga voor een bureau die perfect in het interieur past als je het bureau neer wil gaan zetten in de woonkamer. Twijfel je over welk bureau bij jouw woonstijl past? Kies dan voor een bureau met een simpel design in het zwart of met een natuurlijke uitstraling. Dit past in iedere woonstijl en ongetwijfeld ook bij jou thuis.

Maak jouw kantoor compleet

Naast stijlvolle bureaus heeft Kave Home ook mooie en comfortabele bureaustoelen. Deze passen goed bij de bureaus en vormen zo een mooi geheel. Heb jij een kantoor aan huis en wil je deze helemaal naar jouw stijl inrichten? Daar zijn genoeg opties voor. Als eerst heb je natuurlijk een bureau nodig met daar bij een bureaustoel, of een eetkamerstoel. Maar alleen daar mee ben je er nog niet. Het is belangrijk om je kantoor zo comfortabel en stijlvol mogelijk te maken. Dit kan je doen met een mooi vloerkleed, leuke accessoires en verlichting die er voor zorgt dat je ook in de late uren door kan werken aan jouw bureau. Neem bijvoorbeeld een tafellamp die het bureau kan verlichten, of een hanglamp die de hele kamer met een warme kleur oplicht.