Richmond Interiors bijzettafel

Plaats een bijzettafel van Richmond Interiors naast je bank en je hebt naast een handige plek om je drankje neer te zetten ook een stijlvol woonitem in huis. Dit tafeltje kun je in veel andere ruimtes kwijt, waardoor het een erg veelzijdig artikel is.

Bekijk alle chique bijzettafels van Richmond Interiors hieronder en kies er eentje uit die helemaal in jouw interieur past.

Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 86

Je hebt 36 van de 86 artikelen gezien
Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 86

Je hebt 36 van de 86 artikelen gezien

Luxe kleuren

Een of meerdere mooie bijzettafels maken jouw woonruimte in één handomdraai helemaal af. Ben je op zoek naar een houten exemplaar of houd je meer van een tafeltje met een metalen blad? Wil je jouw woonruimte helemaal af maken met een ronde bijzettafel of heb je juist een vierkante bijzettafel op het oog? Bij Richmond vind je al deze soorten bijzettafels en nog meer. Zo kun je ook kiezen voor een zogenoemde laptoptafel. Het blad van deze tafel steekt een stuk uit en daardoor schuif je de laptoptafel eenvoudig naar je toe als je op de bank zit. Handig om een bord eten neer te zetten, een drankje of natuurlijk je laptop. Het chique kleurgebruik zorgt ervoor dat de bijzettafels erg luxueus ogen. Je ziet vooral veel goudkleurige bijzettafels, maar ook andere kleuren en stijlen passeren de revue. Ga voor een bijzettafel die past bij je inrichting. Zo blend het tafeltje helemaal in je interieur.

De perfecte plek

Plaats een bijzettafel naast je bank en zorg zo voor meer gezelligheid in huis. Je kunt er dingen opzetten, zoals een drankje, een prachtige vaas of andere woondecoratie. Naast losse exemplaren vind je bij Richmond ook sets. Een set bijzettafels plaats je bij elkaar voor meer ruimte om wat neer te zetten of juist apart van elkaar. Je kunt ze daarnaast bijvoorbeeld gebruiken als nachtkastjes aan beide kanten van je bed. Ook als je twee banken naast elkaar hebt staan in je woonkamer is het erg handig om daar een bijzettafel tussen te plaatsen. Zo vul je de lege plek goed op. Deze kan natuurlijk ook tussen twee fauteuils gezet worden. Zoveel mogelijkheden met Richmond bijzettafels.

Je vindt alle Richmond bijzettafels bij de online woonwinkel Sohome. Kies je favoriet uit, bestel ‘m en je geniet al snel van je nieuwste aankoop. De meeste bijzettafels zijn namelijk al snel leverbaar en worden ook nog eens gratis verzonden vanaf 50 euro.