Filters
Sorteren
Houten bijzettafels Filters instellen

Houten bijzettafels

Houten bijzettafels zorgen voor een natuurlijke sfeer in jouw interieur. Bekijk snel onze collectie houten bijzettafels! Van strak design tot klassiek retro, bij Sohome vind je ongetwijfeld de bijzettafel die je zoekt.

Laat 'm gratis thuisbezorgen en je kunt al snel genieten van je nieuwe houten bijzettafel.

Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 48

Je hebt 36 van de 48 artikelen gezien
Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 48

Je hebt 36 van de 48 artikelen gezien

De veelzijdigheid van een houten bijzettafel

Op zoek naar een leuke houten bijzettafel? Bij Sohome vind je een groot aanbod in diverse maten, stijlen en prijzen. Met zo'n leuk tafeltje kan je alle kanten op. Zet er eentje naast je favoriete leesstoel voor je boek en een kop koffie, of vervang je salontafel door meerdere bijzettafels te gebruiken. Zo maak je een interieur helemaal af.

Kies het juiste model

Welke bijzettafel past het beste bij jouw woonwensen? Er zijn robuuste modellen die een behoorlijk statement maken, maar er zijn ook verfijndere tafeltjes die juist wat ruimtelijker ogen. Kijk bij het maken van je keuze naar de meubelen die eromheen staan. Als je een stevige bank of salontafel hebt, kan je een subtielere bijzettafel gebruiken om het geheel in balans te brengen. Als je daarentegen een grote ruimte aan het inrichten bent, kunnen deze modellen juist wegvallen in de leegte. Een mooi stevig exemplaar komt dan veel beter tot zijn recht.

Houten bijzettafel voor elke ruimte

Bijzettafels zijn bijzonder veelzijdig en kunnen in elke ruimte een nuttige functie vervullen. Wat te denken van een stijlvolle houten bijzettafel in de hal? Met een mooie bos bloemen erop is dat meteen een prachtig welkom in jouw huis. Ook in de slaapkamer kan een bijzettafel handig zijn. Deze kan prima dienstdoen als nachtkastje, of als plek om je kleding op klaar te leggen voor de volgende dag.

Natuurlijk is ook de woonkamer een uitgelezen plek voor een bijzettafel. Je kan een exemplaar tegen de muur plaatsen, of juist speels in het midden van de ruimte. Zo'n tafeltje is een handige plek om je drankje op te zetten, maar kan ook fungeren als eyecatcher. Door er stijlvolle woonaccessoires op te plaatsen, zoals een mooie plant of elegante kandelaar, wordt zo'n houten bijzettafel een echt statement. 

Je bestelt jouw eigen vleugje glamour heel makkelijk in onze webshop! Bij Sohome is er volop keuze uit bijzettafels. Wat dacht je bijvoorbeeld van een zwarte bijzettafel of een vierkante bijzettafel? Ben je op zoek naar een andere bijzettafel? Bekijk dan onze collectie. De kans is groot dat Sohome ‘m aanbiedt. Gratis geleverd, achteraf betalen is mogelijk. Vandaag besteld, heel snel in huis!