Eleonora Bijzettafel

Een bijzettafel van Eleonora is een stijlvolle toevoeging in je woning. Daarnaast is het ook een handig woonitem, omdat je er dagelijkse dingen op kwijt kan, zoals je kopje koffie of thee.

Bekijk hieronder de prachtige collectie Eleonora bijzettafels en kies jouw favoriete model.

Meest bekeken

18 artikel(en)

Je hebt alle 18 artikelen gezien
Meest bekeken

18 artikel(en)

Je hebt alle 18 artikelen gezien

Een tafel in elke ruimte

Mis je ergens in je woning een plek waar je wat spullen kwijt kan, zoals een kopje koffie en fijne accessoires? Bekijk dan eens de collectie bijzettafels van Eleonora. Dit Nederlandse merk biedt een prachtig assortiment, waar je voor iedere smaak wel wat vindt. Ben je op zoek naar een ronde bijzettafel of juist een andere vorm? Een bijzettafel zie je vaak naast de bank in de woonkamer staan, maar ook op andere plekken in je huis misstaat zo een tafel zeker niet. Wat dacht je bijvoorbeeld van een plek naast je bed. Ben je toch op zoek naar een exemplaar voor in je woonkamer, denk er dan eens aan dat je ook meerdere bijzettafels bij elkaar kunt plaatsen. Of plaats er een naast je salontafel.

Passend in jouw interieur

Ga voor een bijzettafel die helemaal in jouw interieur past. Bij Eleonora vind je de mooiste tafels met een perfecte kwaliteit. Alle bijzettafels zijn prachtig afgewerkt en kunnen wel een stootje hebben. In de collectie zie je diverse materialen. Zo vind je voor elke woonstijl wel een passend exemplaar. Zet er wat stijlvolle accessoires en decoratieve elementen op om een gezellige eenheid te creëren. Geef bijvoorbeeld een vaas een opvallende plek op je bijzettafel of ga voor wat fotolijstjes of kaarsenhouders.

De collectie van Eleonora bestaat niet alleen uit tafels, maar ook eetkamerstoelen, fauteuils, TV-meubels en dressoirs maken deel uit van het assortiment. Combineer verschillende woonitems van dit Nederlandse merk met elkaar voor een fijne sfeer en prachtige look in je woning.