Dutchbone Bijzettafels

Een bijzettafel is altijd een goed idee. Plaats een bijzettafel naast de bank om je drankje op te kunnen zetten of gebruik de tafel voor een tafellamp en een mooi accessoire. Ben je op zoek naar een bijzettafel met een bijzonder uiterlijk? Dan kun je bij Dutchbone zeker slagen. Voor welk uniek exemplaar ga jij?

Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 52

Je hebt 36 van de 52 artikelen gezien
Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 52

Je hebt 36 van de 52 artikelen gezien

Bijzondere vormen

Als je aan een bijzettafel denkt dan is een rond tafeltje waarschijnlijk het eerste wat in je opkomt. Rond is altijd goed, maar als je liever een keer voor iets anders gaat dan zit er misschien wel iets tussen de collectie van Dutchbone waar je hart sneller van gaat kloppen. Een rechthoekige-, een boomstam- of een bladvorm bijvoorbeeld. Houd je wel van functionaliteit? Dan is de bijzettafel Eileen waar een tijdschriftenhouder aan zit een leuke optie. Zet dit item naast een fauteuil en je hebt direct een relaxed hoekje gecreëerd waar je je even heerlijk kunt terugtrekken met een kop thee en een tijdschrift.

Een opvallend onderstel

Het prachtige merk Dutchbone heeft meubels met een bijzondere en unieke uitstraling. Als je van extra houdt dan kun je de items van dit merk waarschijnlijk wel waarderen. Ook met een bijzettafel haal je een eye-catcher in huis. Wat dacht je van bijzettafel Crane? Dit tafeltje valt gegarandeerd op bij jou in huis, door het onderstel dat een vorm van een vogel heeft. Hij is beschikbaar in het goud en zwart. Uniek en luxe! Ook met bijzettafel Gauri haal je wat moois in huis. Het marmeren blad combineert goed met het gouden, open geweven onderstel. Van ronde, uiteenlopende vormen tot strakke designs, je vindt het in de collectie van Dutchone.

De toevoeging aan jouw interieur

Een bijzettafel is niet alleen mooi, maar ook erg praktisch. Het is een ideaal tafeltje dat je naast je bank zet. Heb je veel bezoekers in huis? Een bijzettafel verplaats je gemakkelijk zodat iedereen een plek heeft om zijn drankje neer te kunnen zetten. Een bijzettafel is ook leuk te combineren met je salontafel. Zo kun je diverse type tafels en maten met elkaar combineren voor een speelse look.

Niet alleen de vorm en het onderstel zijn belangrijk voor de uitstraling van een bijzettafel. Het materiaal speelt hier ook een belangrijke rol in. Van marmer tot staal en van hout tot glas. Er zit vast een exemplaar tussen waar jij naar op zoek bent.