By-Boo bijzettafels

Een By-Boo bijzettafel naast je bank zorgt voor ruimte voor een drankje of wat stijlvolle accessoires.

Maak van je zithoek een compleet plaatje met een of meerdere bijzettafels. Bekijk hieronder de mooiste exemplaren van By-Boo.

Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 40

Je hebt 36 van de 40 artikelen gezien
Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 40

Je hebt 36 van de 40 artikelen gezien

Een stijlvolle tafel

Een bijzettafel is een extra plek in je woonruimte waar je je spullen een plaats kunt geven. Op een By-Boo bijzettafel staan je spullen stijlvol. Een bijzettafel zet je, zoals je al aan de naam hoort, neer bij een ander meubel. De meest voorkomende plek voor een bijzettafel is naast je bank of fauteuil in de woonkamer. Hoe handig dat er een plek is voor je kopje koffie of een tijdschrift waar je af en toe uit leest.

Allerlei vormen

In de collectie van By-Boo bijzettafels vind je ronde tafeltjes, vierkante exemplaren, maar ook zogenoemde laptoptafels. Deze kleine tafel heeft een uitstekend blad dat een stukje over je bank valt. Zo kun je er dus handig je laptop op zetten, maar ook is het goed te gebruiken als een klein eettafeltje. Hoe lekker is het om af en toe ’s avonds op de bank te eten met een fijne serie.

Naast bijzettafels zijn er ook salontafels. Deze zijn wat groter van formaat. Natuurlijk kun je ook meerdere bijzettafels bij elkaar zetten voor meer bladoppervlak en een speelse look.

Een bijzettafel is behalve in je woonkamer ook perfect in te zetten als plantentafel of nachtkastje op de slaapkamer. Je maakt je nachtkastje vervolgens helemaal af door het neerzetten van een tafellamp. Dit geeft meer sfeer dan een lamp aan het plafond en geeft fijn licht om bij te lezen.

Bij Sohome vind je prachtige bijzettafels van het Nederlandse merk By-Boo. Bestel ze makkelijk online en geniet van de vele voordelen.